19 / 04 / 2024

şahinler holding istanbul projesi

şahinler holding istanbul projesi

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Kalyon Holding'ten İstanbul Havalimanı'na 8 milyar avroluk yatırım! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İGA'daki yeni ortaklık yapısıyla ilgili konuştu ve buradaki yatırımlarını değerlendirdi...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi Bayrampaşa’da 70 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Vatansever tarafından açıldı.

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Bozyayla Holding Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Erkanlı Holding'ten İstanbul ve Ankara'ya yeni öğrenci evleri projesi!

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

şahinler holding istanbul projesi Haberi

şahinler holding istanbul projesi

Turizm, tekstil ve gayrimenkul sektörlerinde önemli yatırımları olan Şahinler Holding, 2021'de yüzde 35 büyüme sergilerken, yeni dönemde de yatırımlarına devam etmeyi planlıyor. Dünya Gazetesi'nden Fikri Cinokur'un haberine göre; Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, 2021'i değerlendirirken yeni yatırımlara ilişkin de bilgi paylaştı.

Şahin, 2021 yılının kendileri açısından beklenildiğinden iyi geçtiğine dikkat çeken Şahin, döviz kurlarındaki artışların da karlıklarını artırdığına vurgu yaptı. 2019'a göre yüzde 10, 2020'ye göre de yüzde 35 büyüme gösterdiklerini dile getirdi.

"Yatırımcılar olarak umutluyuz" 

Almanya'da 1997 yılında Yılın Başarılı İş İnsanı seçilen, Amerika'da Dünyayı Yönetenler Kulübüne Almanya'dan giren ilk Türk unvanını kazanan Kemal Şahin, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile onurlandırılmıştı. Ayrıca Almanya Cumhurbaşkanlığı tarafından 1. Sınıf Liyakat Nişanı ile ödüllendirilen Şahin, "Türkiye hukuk...