26 / 04 / 2024

kemal şahin gayrimenkul açıklaması

kemal şahin gayrimenkul açıklaması

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Kemal Özdemir Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kemal Özdemir Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özdemir tarafından kuruldu.

Shn İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Shn İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azize Şahin tarafından kuruldu.

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Bayram Şahin Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayram Şahin Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mustafa Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Enes Şahin ve Mustafa Kemal Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Mabeyn Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabeyn Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  45 bin TL sermaye ile Emre Aydın, Kemal Şahin, Musa Şahin tarafından kuruldu. 

Esenler Belediyesi'nde ihalesiz ve bedelsiz tesis devri tartışması!

Esenler Belediyesi, Sayıştay’ın ihalesiz ve bedelsiz olarak özel firmaya protokolle devredilmesini mevzuata aykırı bulmasına rağmen ilçedeki geri dönüşüm işi için yine protokol yapmak üzere meclis kararı verdi. CHP'li Meclis Üyesi Kemal Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Payitaht53 Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Payitaht53 Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İdris Şahin tarafından kuruldu.

Sofuoğlu53 Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sofuoğlu53 Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İdris Şahin tarafından kuruldu.

kemal şahin gayrimenkul açıklaması Haberi

kemal şahin gayrimenkul açıklaması

Turizm, tekstil ve gayrimenkul sektörlerinde önemli yatırımları olan Şahinler Holding, 2021'de yüzde 35 büyüme sergilerken, yeni dönemde de yatırımlarına devam etmeyi planlıyor. Dünya Gazetesi'nden Fikri Cinokur'un haberine göre; Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, 2021'i değerlendirirken yeni yatırımlara ilişkin de bilgi paylaştı.

Şahin, 2021 yılının kendileri açısından beklenildiğinden iyi geçtiğine dikkat çeken Şahin, döviz kurlarındaki artışların da karlıklarını artırdığına vurgu yaptı. 2019'a göre yüzde 10, 2020'ye göre de yüzde 35 büyüme gösterdiklerini dile getirdi.

"Yatırımcılar olarak umutluyuz" 

Almanya'da 1997 yılında Yılın Başarılı İş İnsanı seçilen, Amerika'da Dünyayı Yönetenler Kulübüne Almanya'dan giren ilk Türk unvanını kazanan Kemal Şahin, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile onurlandırılmıştı. Ayrıca Almanya Cumhurbaşkanlığı tarafından 1. Sınıf Liyakat Nişanı ile ödüllendirilen Şahin, "Türkiye hukuk...