19 / 04 / 2024

Kemal Ulaş

Kemal Ulaş

Sanko İstanbul İnşaat Tekstil ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Kemal Ulaş tarafından kuruldu...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan CHP'nin YHT ihaleleri iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ihale iddialarına cevap verdi. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiasına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

Mustafa Kemal Turan: İmar planları piyango statüsünde olmamalı!

Avukat Mustafa Kemal Turan “İzmir'de yüzde 1'lik bir dilim kentin yolunu, yeşil alanını, parkını daraltarak, yoğunluğu artırarak ulaşımı felç ederek rant elde ediyor. Bütün söylediklerim mahkeme kararlarına ve bilirkişi raporlarına dayalıdır” dedi.

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gündoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Kemal Sunal Sokak Semerkand Sitesi'nde kuruldu.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Oktay İncesu tarafından 30 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yeni meydan!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmalarına başlandı. Alt geçit 36 milyon 475 bin 519 TL'ye malolacak ve üstünde farklı tasarım ve peyzajlarıyla denize kesintisiz ulaşımın sağlandığı meydan oluşturulacak.

Süstem İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süstem İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Ulaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde hayata geçirilecek. Proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yeraltına alınacak!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yeraltına alınacak. Bölgedeki insanların denize ulaşmasını kolaylaştırmak için tasarlanan proje için bugün saat 10.00'da 'Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Taşıt Alt Geçidi Yapılması' yapım ihalesine çıkılacak.

Essenora ulaşım bilgileri!

İçerisinde toplam 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market bulunan Essenora ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Kemal şeker bulvarı 946. Sokak (Köşebaşı) / Fevzi Çakmak Gaziosmanpaşa - İstanbul...

Kemal Ulaş Haberi

Kemal Ulaş

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bağcılar Mahmutbey İstoç Toptancılar Çarsısı 5. Ada NO:43 adresinde faaliyete geçirildi. 5 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Kemal Ulaş tarafından...