20 / 04 / 2024

kemder kentkonut

kemder kentkonut

KEMDER ve Kent Konut işbirliği için kolları sıvadı. Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimi, ilimizin en büyük konut üreticisi Kent Konut'u ziyaret etti.

Ali Ünal: Kepezli müteahhitler payına düşeni aldı!

KEMDER Başkanı Mehmet Ali Ünal, Kasım ayı konut satış verilerini değerlendirdi. Konut satışlarının yüzde 27 oranında azaldığına dikkat çeken Ünal, “Küçük ama sağlam adımlarla ilerlemeliyiz” diye konuştu.

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını artırdı!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Akbıyık, inşaat maliyetlerin artmasıyla birlikte konut fiyatlarının da zorunlu olarak yükseldiğini söyledi.

Süleyman Akbıyık: Ev yapmak kolay, satmak zor!

Kepez'de daire fiyatlarının yüzde 30 zamlandığını duyuran Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, "Kepez'de ev satış krizi yaşanıyor. Yapmak kolay satmak zor" dedi

Ev almak isteyenler krediye yöneldi!

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, 1 Kasım seçimlerinden beri inşaat sektörünün durgunlaştığını söyledi. Akbıyık, ev almak isteyen vatandaşların krediye yöneldiğini belirtti.

Tapu harçlarındaki indirim konut talebini artıracak!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Tapu harçlarındaki indirimin ev sahibi olmak isteyenleri sevindireceğini belirterek, inşaata desteklerin sürdüğünü söyledi.

Rıza Sümer Antalyalı müteahhitlerle bir araya geldi!

AKP İl Başkanı Rıza Sümer, KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve Kepezli müteahhitlerle buluştu. Rıza Sümer, ''7 Haziran'daki seçimler en çok inşaat sektörüne yansıdı'' diye konuştu.

Sicil affı inşaat sektörünü canlandıracak!

Kredi ile ev alacak olan bazı vatandaşların bankalarda sicil sorunuyla karşılaştıklarına dikkat çeken Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, sicil affının inşaat sektörünü canlandıracağını söyledi.

Antalya Kepez'deki referandum müteahhitleri sevindirdi!

Kepez’de 5 mahalle için düzenlenen kentsel dönüşüme yönelik referandumdan çıkan sonuç müteahhitleri memnun etti. KEMDER Başkanı Akbıyık, yeni imar planı önerisinin hem Kepez için hem de Antalya için sevindirici olduğunu söyledi.

Kepez Göçerler'e 7 kat müjdesi!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Göçerler Mahallesi'nde yapılaşma hakkının 7 kata çıkarılmasının, son derece memnuniyet verici bir gelişme olduğunu söyledi

Antalya Kepez'deki dönüşüme KEMDER'den destek!

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, Barış, Kazım Karabekir ve Yavuz Selim mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

KEMDER'den Antalya'daki dönüşümde kat artışı talebi!

KEPEZ Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, Gülgün Çimen'in sorularını cevaplayan Akbıyık, Antalya'da kentsel dönüşüm noktasında vatandaşlara devletin destek vermesini istedi.

Ağustos ayı inşaat sektörü için olumlu geçti!

Antalya Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı (KEMDER) Akbıyık, Ağustos ayının inşaat sektörü açısından olumlu geçen bir dönem olduğunu belirtti.

Hüseyin Çin: Antalya'da bina yenilemesi yapılıyor!

KEMDER üyesi Hüseyin Çin, Antalya'da kentsel dönüşüm projelerinin bodur başladığına dikkati çekerek, 'Antalya'da kentsel dönüşüm değil, bina yenilemesi yapılıyor' dedi.

kemder kentkonut Haberi

kemder kentkonut

Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimi, ilimizin en büyük konut üreticisi Kent Konut'u ziyaret etti. Ziyarette, işbirliği için çalışma yapılması gerektiği konuşuldu Kısa adı KEMDER olan Kocaeli Emlakçılar Derneği ziyaretlerine devam ediyor. Bir çok ziyaret gerçekleştiren KEMDER, en önemli ziyaretlerden birini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. İlimizin en büyük konut üretimini gerçekleştiren Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön'le bir araya gelen KEMDER Başkanı Alpay Hacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Özlem Oyıl, Ertan Karakaş, Cumali Boz ve Ömer Efe, ilimizdeki konut sorununu konuştu. 


BİRLİKTE HAREKET EDELİM 


Bu sıcak görüşmede Kent Konut'un İzmitli müdürü Yalçın Özön emlakçılardan faydalanılması gerektiğini, ilimizin konut sorununu en iyi bilen emlakçılarla, çözüm üretebilecek çalışmalarda birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Bu düşünceyi de başkan Alpay Hacıoğlu geliştirerek, özellikle Kent Konut'la...