19 / 03 / 2024

KEMDER ve Kent Konut işbirliği için kolları sıvadı!

KEMDER ve Kent Konut işbirliği için kolları sıvadı!

KEMDER ve Kent Konut işbirliği için kolları sıvadı. Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimi, ilimizin en büyük konut üreticisi Kent Konut'u ziyaret etti.



Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimi, ilimizin en büyük konut üreticisi Kent Konut'u ziyaret etti. Ziyarette, işbirliği için çalışma yapılması gerektiği konuşuldu Kısa adı KEMDER olan Kocaeli Emlakçılar Derneği ziyaretlerine devam ediyor. Bir çok ziyaret gerçekleştiren KEMDER, en önemli ziyaretlerden birini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. İlimizin en büyük konut üretimini gerçekleştiren Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön'le bir araya gelen KEMDER Başkanı Alpay Hacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Özlem Oyıl, Ertan Karakaş, Cumali Boz ve Ömer Efe, ilimizdeki konut sorununu konuştu. 


BİRLİKTE HAREKET EDELİM 


Bu sıcak görüşmede Kent Konut'un İzmitli müdürü Yalçın Özön emlakçılardan faydalanılması gerektiğini, ilimizin konut sorununu en iyi bilen emlakçılarla, çözüm üretebilecek çalışmalarda birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Bu düşünceyi de başkan Alpay Hacıoğlu geliştirerek, özellikle Kent Konut'la dirsek temasında olunmasının ilimize konut sorununu giderilmesi açısından büyük fayda sağlayacağına inandığını, bu nedenlerden dolayı Kent Konut ve KEMDER'in gerektiği yerde birbirlerine destek vermesi gerektiği sonucuna varıldı. 


SATIŞLARA DESTEK VEREBİLİRİZ 


KEMDER Başkanı Alpay Hacıoğlu, Kent Konut'un ürettiği konutların bir bölümünü KEMDER üyelerinin satabileceğini, böyle bir durumda hem Kent Konut'un satış maliyetlerini düşürmesine hem de KEMDER üyelerinin bu satışlarda küçük de olsa ekonomik anlamda fayda sağlayacağını söyledi. Bunun gerçekleşmesi halinde KEMDER üyelerinin kaliteli hizmet vermesi bakımından büyük önem taşıyacağını da vurguladı. Müdür Yalçın Özön de bu konuya şartlar elverirse, destek verebileceğini söyledi. 


KENT KONUT'A YAKIN OLUN 


Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön, KEMDER Yönetim Kurulu'na "Kent Konut'a uzak durmayın. Bizlerden faydalanabilirsiniz ama gerekirse biz de sizlerden faydalanmamız gerekiyor. Bu kentin konut sorunu var, birlikte bu sorunu çözebiliriz" dedi. Ayrıca gerek konut üretimi, gerekse kentsel dönüşüm konularını tartışılması ve raporlar hazırlanması konusunda da fikir birliğine varıldı. Bu düşünce KEMDER Yönetimi tarafından büyük destek gördü. 


HACIOĞLU DAVET ETTİ 


Yaklaşık bir saate yakın süren sohbetin ardından, gerek Kent Konut Müdürü Yalçın Özön gerekse KEMDER Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimi çok olumlu izlenimlerle ayrıldı. Ayrılık öncesinde Hacıoğlu, Kent Konut Müdürü Yalçın Özön'ü derneğe davet etti. Özön de yaptıkları toplantıda konuşulan konuları değerlendirdikten sonra gelebileceğini söyledi. 

Her iki tarafında sıcak temastan memnun oldukları yüzlerinde okunabiliyordu. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön