19 / 03 / 2024

kent konut projeleri

kent konut projeleri

Kent Konut tarafından inşa edilen projelerde personele ve bazı kişilere özel indirim yapıldığı iddia ediliyor.

Kent Konut’a engelli istihdam plaketi!

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle “Kariyerimde Engel Yok” etkinliğinin 6.'sı gerçekleştirildi. Etkinlikte bünyesinde istihdam fazlası engelli çalıştıran Kent Konut’a da plaket verildi.

KEMDER ve Kent Konut işbirliği için kolları sıvadı!

KEMDER ve Kent Konut işbirliği için kolları sıvadı. Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimi, ilimizin en büyük konut üreticisi Kent Konut'u ziyaret etti.

Kent Konut'un yeni projeleri!

Büyükşehir Belediyesi'nin yan kuruluşlarından biri olan Kent Konut, yeni konul projeleri ile hizmete devam ediyor. Kent Konut, İzmit'te Cedil-Erenler bölgesinde 741 dairelik Tauna-2 projesi için hazırlık yapıyor...

Kent Konut ev almak isteyenlere cazip imkanlar sunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve birçok projeyi Kocaeli'ye kazandıran Kent Konut un konut alanına farklı bir anlayış getiren dev projeleri yeni inşaatlarla halka sunuluyor.

Kent Konut ev almak isteyenlere cazip imkanlar sunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Kent Konut,Tamamlanan ve yeni başlayacak olan konut projeleriyle, uygun fiyatlarda ev almak isteyenlere cazip imkanlar sunuyor. Kent Konutun dev projeleri yeni fırsatlarla halka sunuluyor.

Macar öğrenciler Kent Konut’ta inceleme yaptı!

Macaristan’ın Budapeşte şehrindeki seçkin Pogany Frigyes Szakközepiskola Lisesi’nden 13’ü inşaat ve mimarlık, 17’si bilişim teknolojileri alanında eğitim alan toplam 30 öğrenci Kent Konut’u ve şantiyelerini ziyaret etti.

İzmit Kent 5. Etap’ın inşaatı devam ediyor!

Kent Konut, İzmit Kent 5’inci Etap Projesi’yle yeni bir yaşam alanı oluşturuyor. Eski İstanbul yolu ve Bahariye Sokak arasında kalan alana kurulan 5’inci Etap Konutları birer birer yükseliyor.

Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri!

Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede fiyatlar 64 bin liradan başlıyor...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Kent Konut Kocaeli'de kentsel dönüşüme devam ediyor!

Kent Konut 2006 yılından bu yana Kocaeli halkına yakışır, kaliteli, konforlu, ekonomik ve çağdaş konutlar üretmek, kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirerek bu yerleşim alanlarını kentin görselliğine yakışır hale getirmek hedefiyle çalışıyor.

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi, Anıl Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2015 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Avcılar Sokak'ta kuruldu.

Universal21 konut projeleri için 100 yeni personel alacak!

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Kent Konut Pazarlama Müdürü Hasan Zer istifa etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Kent Konut'ta yaprak dökümü devam ediyor. Kuruluşundan bu yana Kent Konut'ta çalışan Kentsel Dönüşüm ve Pazarlama Müdürü Hasan Zer, kendi isteğiyle görevi bırakıyor.

Karamürsel Kent Konut’ta asansör krizi!

Karamürsel Kent Konut’ta “Bu kadarı da olmaz” denilecek bir olaya daha imza atıldı. Geçtiğimiz aylarda belediyenin belirlediği asansör bakım şirketi yetkilileri Karamürsel Kent Konut’taki, asansörleri denetlemişlerdi.

Kent Konut'un kasasına 931 bin TL girecek!

Kent Konut, Derince Yenikent'teki iki arsayı ihaleyle satışa çıkardı. Kent Konut, ilk arsada; hedeflediği bedele ulaşamasa da ikinci arsayı 931 bin liraya Polat İnşaat'a sattı.

Konut projeleri aidat değerleri yayınlandı!

Konut Projeleri Aidat Değerleri yayınlandı. REIDIN tarafından gerçekleştirilen "Konut Projeleri Aidat Değerleri" araştırması ile il, ilçe ve projeler bazında lokasyonların aidat ortalamaları analiz edilebilir şekilde yayınlandı.

Kent Konut davasında sona gelindi!

Kent Konut davasında sona gelindi. Haldız İnşaat ve Oraka İnşaat yöneticilerinin yargılandığı Yıldız Konutları davasında sona gelinirken cumhuriyet savcısının sanıklar hakkında mütalaasını vermesi için ertelendi.

KEMDER ve Kent Konut işbirliği için kolları sıvadı!

KEMDER ve Kent Konut işbirliği için kolları sıvadı. Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimi, ilimizin en büyük konut üreticisi Kent Konut'u ziyaret etti.

Tanyer İnşaat Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor!

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor

kent konut projeleri Haberi

kent konut projeleri

AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde “konut skandalı” patlak verdi. Belediyeye bağlı Kent Konut Genel Müdürü'nün konutları zenginlere “ekstra indirim” yaparak sattığı, bu nedenle kurumu zarara uğrattığı belirlendi. Konutların, halktan gizli tutularak indirimli olarak “belli kişilere” satıldığı tespit edildi. Yoksullar için yapılan konutların da, indirimli olarak personele satıldığı öğrenildi.


HALKTAN GİZLİ SATIŞ

Kent Konut'un hesaplarını inceleyen Sayıştay raporunda “Şirket Genel Müdürü tarafından, şirket menfaatleri gözetilmeden bazı kişilere yapılan ekstra indirimlerin, kurumun 2015 yılı bilançosunda 824 bin 645 TL eksik görülmesine neden olduğu tespit edilmiştir” denildi. Sayıştay, belediye şirketinin yaptırdığı konutları, halktan gizli tutarak belli kişilere el altından sattığını  da ortaya çıkardı. Raporda, “Ekstra Genel Müdür indiriminin yoğunlaştığı projeler; Tuana Evleri, Yıldız Konutları gibi üst gelir grubuna yönelik yapılan talep yoğunluğu yüksek olan projelerdir....