16 / 04 / 2024

Alpay Hacıoğlu

Alpay Hacıoğlu

KEMDER ve Kent Konut işbirliği için kolları sıvadı. Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimi, ilimizin en büyük konut üreticisi Kent Konut'u ziyaret etti.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Kocaeli'de ev sahipleri boş dairelerinin aidatını ödüyor!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu , pandemi nedeniyle boşalan evlerin aidatlarının ev sahipleri tarafından ödendiğini dile getirdi. 

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyut'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Kayci tarafından kuruldu.

Müstakil evlere ve arazilere talep arttı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, koronavirüs salgını sebebiyle okulların açılmamasının ev kiralamalarını epey azaldığını kaydetti. Hacıoğlu ayrıca kredi oranlarının düşmesiyle konut satışlarının yüzde 64 arttığını, bunun da sektöre ilaç olduğunu belirtti. 

Koronavirüs sonrası emlak sektörü hareketlenecek!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, şehir dışı seyahat kısıtlamasının kaldırılmasından sonra emlak piyasasının hareketleneceğini belirtti...

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alpay Hacıoğlu: Emlak sektörü 2020’den umutlu!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu son dönemde sıfır konut satışlarının canlandığını, 2020’den de umutlu olduklarını söyledi.

Alpay Hacıoğlu: Emlak piyasası 2020 hareketlenecek!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, emlak piyasasının 2020 yılında hareketleneceğini söyledi.

Alpay Hacıoğlu Haberi

Alpay Hacıoğlu

Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetimi, ilimizin en büyük konut üreticisi Kent Konut'u ziyaret etti. Ziyarette, işbirliği için çalışma yapılması gerektiği konuşuldu Kısa adı KEMDER olan Kocaeli Emlakçılar Derneği ziyaretlerine devam ediyor. Bir çok ziyaret gerçekleştiren KEMDER, en önemli ziyaretlerden birini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. İlimizin en büyük konut üretimini gerçekleştiren Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön'le bir araya gelen KEMDER Başkanı Alpay Hacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Özlem Oyıl, Ertan Karakaş, Cumali Boz ve Ömer Efe, ilimizdeki konut sorununu konuştu. 


BİRLİKTE HAREKET EDELİM 


Bu sıcak görüşmede Kent Konut'un İzmitli müdürü Yalçın Özön emlakçılardan faydalanılması gerektiğini, ilimizin konut sorununu en iyi bilen emlakçılarla, çözüm üretebilecek çalışmalarda birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Bu düşünceyi de başkan Alpay Hacıoğlu geliştirerek, özellikle Kent Konut'la...