20 / 04 / 2024

kemerlife 23 metal yapı güncel fiyat

kemerlife 23 metal yapı güncel fiyat

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat listesi kapsamında projedeki dairelerin fiyatları 170 bin dolardan başlıyor. Proje üç blok olarak yükseliyor...

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Kemerlife 23'te yaşam başladı!

Kemerburgaz’ın en nitelikli projelerinden biri olarak hayata geçirilen Kemerlife XXIII'te hayat başladı. Proje de satışlar ise devam ediyor.

Kemerlife 23 ödeme kampanyası!

Kemerlife 23 ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla inşa edilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor.

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat!

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat listesi kapsamında projedeki dairelerin fiyatları 170 bin dolardan başlıyor. Proje üç blok olarak yükseliyor...

Kemerlife 23 fiyatlar 2018!

160 adet konut ve 8 adet mağazadan meydana gelen Kemerlife 23 projesi 7 bin 750 metrekare arsa alanına sahip. İşte Kemerlife 23 fiyatlar 2018...

Kemerlife 23 Kemerburgaz yüzde 1 KDV avantajıyla!

Metal Yapı Konut  A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Kemerlife 23  projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Metal Yapı Kemerlife 23 Kemerburgaz fiyatları 370 bin dolardan başlıyor.

Metal Yapı Kemerlife 23 teslim tarihi!

Kemerlife 23 Kemerburgaz Evleri projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede dolar kuru sabitlendi, fiyatlandırma TL üzerinden yapılıyor...

Sevinç İnşaat Metal Tasarım Ticaret Limited Şirketi Mimsan Sanayi Sitesi Şubesi açıldı!

Sevinç İnşaat Metal Tasarım Ticaret Limited Şirketi Mimsan Sanayi Sitesi Şubesi, Zekeriya Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 45 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Esenyurt'ta açıldı.

Çağbir Mimarlık İnşaat Metal Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağbir Mimarlık İnşaat Metal Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çatalbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Kemerlife 23 Kemerburgaz satış ofisi!

Kemerlife 23 Kemerburgaz satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kemerlife 23 projesi 168 konut ve 8 mağazadan oluşuyor...

Metal Yapı Konut KemerLife 23 satışa çıktı!

İstanbul Kemerburazgaz'da 7 bin 750 metrekarelik arsa alanı üzerinde Metal Yapı Konut imzasıyla hayata geçirilen KemerLife 23 satışa çıktı.

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kağıthane, Telsizler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Seyram Metal Hırdavat Plastik İnşaat Dekorasyon ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyram Metal Hırdavat Plastik İnşaat Dekorasyon ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Albay tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Kartal, Topselvi Mahallesi'nde kuruldu.

kemerlife 23 metal yapı güncel fiyat Haberi

kemerlife 23 metal yapı güncel fiyat

Kemerlife 23 projesi 160 adet konut ve 8 adet mağazadan oluşuyor. 1+0'dan 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan  projede 5+1 dairelerin tamamı satıldı.    

Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Kemerlife 23  projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan proje 7 bin 750 metrekare arsa alanına sahip.

KemerLife 23 Evler'de banka kredisiyle ödemeler yapılabiliyor. Metal Yapı Kemerlife 23 sosyal alanlar; yüzme havuzu, fitness, sauna, yürüyüş alanları, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark olanakları bulunuyor.  

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat!

Peşin alımlarda indirim yapılan KemerLife 23  Kemerburgaz projesinde fiyatlar 170 bin dolardan başlıyor. Projede teslimlerin Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor.    

Proje konum olarak; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 30 dakika 3. Köprü'ye 25...