17 / 04 / 2024

Kenan Erbeyli emekli ikramiye

Kenan Erbeyli emekli ikramiye

ANTALYA'da 53 yaşındaki Kenan Erbeyli'nin ev almak için bankadan çektiği emekli ikramiyesi olan 101 bin lira, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu 4 kişi tarafından gasp edildi.

Antalyalı Kenan Erbeyli'nin ev almak için çektiği parayı gasp ettiler!

ANTALYA'da 53 yaşındaki Kenan Erbeyli'nin ev almak için bankadan çektiği emekli ikramiyesi olan 101 bin lira, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu 4 kişi tarafından gasp edildi.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu konut kurası 5 Ocak 2016 tarihinde çekilecek. Projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Peki TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Emekli Konutları başvuruları 9 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez Emekli Konutları başvuruları 9 Aralık'ta başlıyor. Başvuru ücreti 500 TL olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor.

TOKİ Amasya Merzifon emekli başvuruları 2015!

Kura yöntemiyle 150 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Amasya Merzifon'da 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon emekli başvuruları 2015 detayları...

Emekli TOKİ Evleri'nde önlemler alınmalı!

Dar gelirli emekliye yapılacak evler, fırsatçıları da harekete geçirdi. Önlem alınmaz ise bu durumdan en büyük zararı ev sahibi olmak isteyen gariban emekli yaşayacak gibi görünüyor.

Isparta'da 10 bin emekli TOKİ konutları için başvuru yaptı!

Isparta’da 10 bin emekli ev sahibi olmak için TOKİ'ye başvuru yaptı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun TOKİ eliyle 240 TL taksitle emeklilerin ev sahibi olacağını açıklamasının ardından emekliler dernek önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

TOKİ emekli konutları için çalışmalar hızlandı!

Başbakan Davutoğlu'nun sözünü verdiği emekli konutları için çalışmalar tam gaz sürüyor. TOKİ Başkanı Turan, "200 bin yeni konutla vatandaşlarımızı 250 TL taksitle ev sahibi yapacağız" dedi.

Kenan Şahin: 1+1 projelere izin vermiyorum!

Habertürk gazetesinin sorularını yanıtlayan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: "1+1 'lere karşıyım ama yapılmasın da demiyorum. 1+1 projelere izin vermiyorum çünkü illegal işler oluyor"

Seçimin kazananı dar gelirli ve emekli oldu!

TOKİ evleriyle emekli ve asgari ücretliler konut sahibi yapılacak. Herhangi bir emekli 250 lira taksitle ev sahibi olacak. Konut hesabı açan ve yüzde 25 peşinat biriktirene yüzde 15 devlet destek verecek.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler, piyasadan daha ucuza evsahibi olabiliyor. Emekli ve dar gelirliler için TOKİ Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirliler TOKİ evlerini nasıl alacak?

Emekli emlak vergisi muafiyeti 2015!

Taşınmaz mal sahiplerinin her sene ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisinde meskenler için vergi muafiyeti bulunuyor. Peki, emekli emlak vergisi muafiyeti 2015 şartları nelerdir?

Ahmet Kenan Tanrıkulu: İmar rantına son verilecek!

Ahmet Kenan Tanrıkulu, “Son 13 yıla baktığımızda yandaşlarına rant uğruna ülkenin toprakların parsel parsel veren ve kentleşmeyi AVM yapmakla geçiren bir zihniyet görüyoruz. Ana artık yolun sonuna gelinmiştir” dedi

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Kenan Erbeyli emekli ikramiye Haberi

Kenan Erbeyli emekli ikramiye

Olay, saat 10.30 sıralarında Kepez İlçesi Gazi Mahallesi TOKİ konutları otoparkında meydana geldi. Isparta İl Özel İdaresi'nden emekli Kenan Erbeyli, emekli ikramiyesini ev almak için bankaya yatırdı. Aradığı evi TOKİ konutlarında bulan Erbeyli, ev sahibine kapora olarak 4 bin TL verdi. Paranın kalan kısmını da bugün ev sahibine vermek için anlaşan Erbeyli, bir bankanın Kepez şubesinden 101 bin lira çekti. Parayı çantasına koyan Erbeyli, 32 PS 113 plakalı otomobiliyle alacağı dairenin bulunduğu TOKİ Konutları B Blok'un otoparkına girdi.


ÜÇ KİŞİ SALDIRDI

Aracını park eden Erbeyli, bir anda 3 kişinin saldırısına uğradı. Erbeyli, içinde para olan çantayı almaya çalışan saldırganlara uzun süre direndi. Kenan Elbeyli'yi tartaklayan ve boğazını sıkarak etkisiz hale getiren gaspçılar, para dolu çantayı aldı. 3 şüpheli, olay yerinde kendilerini...