26 / 04 / 2024

Kendi semtini yaratan kaç proje biliyorsunuz

Kendi semtini yaratan kaç proje biliyorsunuz

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve İstanbul’un en dikkat çeken yaşam merkezlerinden olan Batışehir; ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıyor.

TikTok’tan yeni özellik! Adeta ‘anne şefkati’ gösterecek!

Kullanıcıların çektikleri videoları yükleyebildiği ve kendi şöhretlerini yaratan konseptiyle ilgi çeken Tiktok uygulamasının üzerinde çalıştığı yeni özellik, büyüklerin beğenisini kazanacak.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kaynağı tükendi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları için kaynaklarının tükendiğini belirterek, " Kaynak bitti, yolun sonu göründü. Bundan sonra çalışmaları TOKİ desteği ile götüreceğiz." dedi.

TOKİ, kendi binalarını yönetmek istiyor!

TOPLU Konut İdaresi'nin (TOKİ) 31 ilde yaptığı sitelerde oturanlar, kendi sitelerini yönetmek istiyor. TOKİ'nin düşük gelirli ailelerin konut sahibi olabilmesi için inşa ettiği 31 ildeki 234 toplu konut sitesinde 'yöneticilik' tartışması yaşanıyor.

Ev kredisi ödemek yerine kendi evini inşa etti!

ABD'nin Idaho eyaletinde yaşayan mimar Macy Miller kendi evini kendisi yapmaya verdi. Miller 18 metre karelik tekerlekli bir ev inşa etti.

Bodrum Belediyesi kendi mülkündeki kaçak yapıyı yıktı!

Bodrum Belediyesi, kendi mülkünde bulunan kaçak ve ruhsatsız yapıyı yıkım kararı verildikten 18 yıl sonra yıktı.

Emlakçıya inandı, kendi evini parayla geri aldı!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşlı bir adam, 3 milyonluk gayrimenkullerini kendi üzerine geçirdiğini iddia ettiği emlakçı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kendi Evini Yapana Yardım kredisi nedir?

İskan Kanunu ve yönetmeliklerine göre her köyde belli sayıda çiftçi ailesine kendi evini yapana yardım metodu uygulaması olarak kredi veriliyor. Peki, kredi koşulları nelerdir?

Franchising, emlak sektöründe kendi işini kurma imkanı sağlıyor!

Emlak sektörünün gelişimi, çok sayıda girişimciyi bu alana yönlendiriyor. Kendi işini kurmak isteyenler, hangi şekillerde emlak sektöründe yer alabileceklerinin araştırmasına girişiyor.

PepsiCo Türkiye Ofisi'nde çalışanlar kendi ortamlarını tasarlıyor!

PepsiCo Türkiye Ofisi, markanın genç ve dinamik ruhuyla bütünleşen esnek mekan kurgusuyla farklı ölçeklerdeki grup çalışmalarına olanak sağlıyor, çalışanlara kendi ortamlarını yaratma şansı veriyor.

İşte kendi kendine yetebilen Earthship konutlar!

Mimar Michael Reynolds, ‘Earthship’ adını verdiği kendi kendine yetebilen konutları geliştirdi. Geri dönüşüm malzemeleriyle inşa edilen bu konutlar kendi elektriğini üretiyor, kendi suyunu topluyor, ısıtma ve soğutmayı yalıtımla sağlıyor ve içerisinde gıda üretilebiliyor.

Herkes evinde kendi elektriğini üretecek!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Göçmen, 'Yeni enerji oyununda herkes evinde kendi elektriğini üretecek' dedi.

Ahmet Murat Binark kendi şirketini kurdu!

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark kendi gayrimenkul şirketini kurdu. BNRK Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Google kendi şehrini kuruyor!

Eskiden Google olarak bilinen ve artık Google'ın ana firması olan Alphabet'i çevreleyen söylentiler, firmanın kendi tekno-ütopya şehrini kurmayı planladığını gösteriyor.

Kendi semtini yaratan kaç proje biliyorsunuz Haberi

Kendi semtini yaratan kaç proje biliyorsunuz

“Kendi semtini yaratan kaç proje biliyorsunuz?” sloganı ile hayata geçirilen kampanya yaşamın başladığı Batışehir’in eşsiz karma yaşam fonksiyonlarından yararlanmak isteyenleri bu ayrıcalıklarla dolu dünyaya davet ediyor.


EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da hayata geçirdiği ‘’Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi’’ ödüllü projesi Batışehir, ev sahibi olmak isteyenleri her ihtiyaca yönelik konut tipleri ve sosyal imkanlarının yanı sıra sunduğu farklı ödeme alternatifleri  sunan bir kampanya ile buluşturuyor.


“Kendi semtini yaratan kaç proje biliyorsunuz?” sloganı ile hayata geçirilen kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere, birçok karma yaşam fonksiyonunu bir arada bulunduran Batışehir’de iki farklı ödeme planıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

‘’Kendi toplu taşıma hattına, eğitim kurumuna, oteline ve alışveriş merkezine sahip olan ve kendi semtini oluşturan kaç proje biliyorsunuz’’ söylemleri ile büyüklüğü ve alanında neredeyse...