25 / 04 / 2024

Kent İncek nerede

Kent İncek nerede

Lüks ve marka konut projelerine ev sahipliği yaparak Başkent Ankara’nın en gözde yerleşim merkezi haline gelen İncek, şimdi de Besa Grup kalitesiyle tanışmaya hazırlanıyor.

Kent İncek projesinde üye kayıtları başladı!

Ankara'nın İncek bölgesinde hayata geçirilecek 850 konutluk 'Kent İncek' projesi için üye kayıtları başladı. Lüks bir konsepte sahip olacak proje, 54 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek.

BESA Grup'tan Ankara'ya Kent İncek projesi!

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdigi projelerle kaliteli yasama imza atan BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

BESA Grup, Ankara'da Kent İncek projesini hayata geçirecek!

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle Başkent'in modern bir yüze kavuşmasında pay sahibi olan BESA Grup, Ankara İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

Kent İncek 850 adet daireden meydana gelecek!

BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Mogan Gölü manzaralı proje doğayla iç içe bir yaşam sunacak..

Kent İncek Ankara satılık!

Kent İncek Ankara satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Besa Grup imzası ile yükselen proje 850 adet konuttan oluşuyor.

Kent İncek nerede?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edilen Kent İncek projesi için ilk adım atıldı. Proje 54 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Kent İncek nerede?

Besa Grup Kent İncek projesi!

Besa Grup Kent İncek projesi Mogan Gölü manzaralı dairelerden meydana geliyor. Kooperatif usulü ile satışa sunulacak olan proje Ankara - İncek'te hayata geçirilecek.

Sahil Kent 4 Sitesi nerede? Sahil Kent 4 Sitesi Eylül 2023 fiyatları!

Sahil Kent 4 Sitesi nerede sorusunun yanıtı ve Sahil Kent 4 Sitesi Eylül 2023 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Sahil Kent 4 Sitesi projesi ile ilgili detaylar...

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Akadia İncek nerede? Akadia İncek fiyat listesi 2022!

Akadia İncek nerede sorusunun yanıtı ve Akadia İncek fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Akadia İncek projesine ilişkin tüm detaylar...

Hava Kent Tuzla Aydınlı nerede? Havakent Tuzla lokasyon bilgisi!

Hava Kent Tuzla Aydınlı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Hava Kent Sancaktepe nerede?

Hava Kent Sancaktepe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hava Kent Taşoluk 2 nerede?

Hava Kent Taşoluk 2 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Taşoluk 2 nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Akfen İnşaat'ın başkent İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  

Başkent Yonca nerede?

Toplam 534 adet daire ve 40 dükkandan meydana gelen Başkent Yonca Evler ön talep topluyor. Peki Başkent Yonca nerede?

Kent İncek nerede Haberi

Kent İncek nerede

Lüks ve marka konut projelerine ev sahipliği yaparak Başkent Ankara’nın en gözde yerleşim merkezi haline gelen İncek, şimdi de Besa Grup kalitesiyle tanışmaya hazırlanıyor. İnşaatı, kentin sembol konut, AVM ve iş merkezi projelerine imza atan Ankara’nın marka firması Besa Grup tarafından yapılacak Kent İncek projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


İncek bölgesinin nezih, doğayla iç içe ve konforlu yaşam sürmek isteyenlerin tercih ettiği yerleşim merkezlerinin başında geldiğini vurgulayan Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, “Son 5 yıldan bu yana İncek bölgesi inşaat firmalarının oldukça ilgi gösterdiği, büyük konut projelerine ev sahipliği yapan bir yerleşim yeri haline geldi. Değeri günden güne artan bu bölgede lüks konuta herkesin ulaşabilmesinin önünü açarak Kent İncek projesine start verdik. Konut almayı düşünen çok sayıda kişi,...