28 / 03 / 2024

Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri projesi

Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri projesi

Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede fiyatlar 64 bin liradan başlıyor...

Van'da konut sıkıntısı gün geçtikçe büyüyor!

Van sakinleri kent genelindeki konut sıkıntısı nedeniyle dert yanıyor. Bölge sakinleri imar nedeniyle sıkıntıların yaşandığını söylüyor. 

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Kent Konut şantiyesinde gerçeğini aratmayan tatbikat!

Kent Konut ve Haldız İnşaat şantiye alanında personelerin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı sivil savunma ekiplerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleşti.

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde Kent Konut tartışıldı!

Büyükşehir Meclisinde CHP'nin Kent Konut ile ilgili sorularına cevap verilirken, "Sayıştay Denetçisinin Kent Konut 26 Milyon TL zarara uğratılmıştık' raporunun gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Başkan Karaosmanoğlu denetçi hakkında dava açılması gerektiğini söyledi

TOKİ Konya Taşkent konut teslim dönemi sona erdi!

108 adet konuttan meydana gelen TOKİ Konya Taşkent konut teslim dönemi sona erdi. Projede 96 konut 2+1 planında, 12 konut ise 3+1 planında inşa edildi.

Kavan Yapı'dan, Kocaeli Yuvacık'a yeni proje!

Bölgenin en önemli inşaat firmalarından olan Kavan Yapı A.Ş. yaptığı önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yuvacık'ta hayata geçireceği bu yeni projesinde, bölgenin yeşili bol coğrafyasını, Körfez'in eşsiz mavisiyle buluşturuyor.

Kocaeli Kullar ve Yuvacık birbirine bağlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de çalışma yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık’ı birbirine bağlayan Hürler Caddesi’nde (Ortadil Yolu) kestirme yol yapıyor.

Kocaeli Merkez Kent Konutları ihaleye çıkıyor!

Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Karamürsel Kayacık Mahallesi 174 ada 35 parselde yer alan Merkez Kent Konutları’ndaki 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 44 adet konut açık artırma usulü ile ihaleye çıkacak.

Kent Konut İnşaat'tan İzmit'te 35.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kent Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İzmit Mehmetali Paşa Mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret alanı imarlı arsanın satış bedeli 35 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Yuvacık Fay Hattı Yolu’nun genişliği 20 metre olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ilçesi Aşağı Yuvacık ile Yukarı Yuvacığı birbirine bağlayan Yuvacık Fay Hattı yolunda yenileme çalışması başlattı. 8 metrelik yol, 20 metreye genişleyecek ve yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt atılarak modern hale getirilecek.

Kocaeli Yuvacık Barajı 512 milyon dolar maliyetle inşa edildi!

İSU eski Genel Müdürü Servet Alparslan, Yuvacık Barajı ve Osmangazi Köprüsü’nün yapılış şekillerinin benzer olduğunu ifade etti. Servet Alparslan, Yuvacık Barajı'nın 512 milyon dolar yatırımla inşa edildiğini söyledi.

İzmir Aliağa'da konut sıkıntısı yaşanıyor!

İzmir Aliağa'da artan nüfus, konut ihtiyacını da maksimum seviyeye çıkardı. Aliağa Ticaret Odası (ATO) Başkanı Adnan Saka, ilçede konut sıkıntısının yaşandığını belirtti.

Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri projesi Haberi

Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri projesi


Yuvacık Doğa Evleri projesi Kent Konut imzası ile Kocaeli Başiskele İlçesi Yuvacık 'ta inşa ediliyor. Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri kapsamındaki konutların satış süreci devam ediyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinin bulunduğu Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri 154 konuttan meydana geliyor.


Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri 'nde bulunan 2 oda 1 salon daireler 78 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 115 metrekare olarak tasarlandı. 


Kentkonut Yuvacık Doğa Evleri satılık daire fiyatları 64 bin lira ile 119 bin lira arasında değişiyor. Kent Konut Yuvacık Doğa Evleri kapsamındaki konutlar banka kredisine uygun.


Yuvacık Doğa Konutları 'nın 2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Projede; pergola, sosyal alan, çocuk oyun grubu, çardak ve açık otopark bulunuyor.


Web adresi: