25 / 04 / 2024

Kent Meydanı dükkan fiyatları

Kent Meydanı dükkan fiyatları

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje dükkan ve mağazalardan meydana geliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 13 Mart'a kadar talep toplanacak!

Türkiye'nin ilk planlı kent meydanında hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi, küçük büyük tüm yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projedeki ünitelerin büyüklüğü 40 metrekare ile 2113 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları!

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleştirilecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık!

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alıyor.

Kent Meydanı Dükkanları fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Meydan Dükkanları projesinde 330 adet dükkan yer alıyor. Projenin başvuru süreci 13 Mart'ta sona erecek. İşte Kent Meydanı Dükkanları fiyatları...

O ilde 13 konut, 5 dükkan ve 1 arsa satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenlere büyük fırsat! 

Şanlıurfa Birecik Belediyesi, Şanlıurfa ili, Birecik ilçesi, Kurtuluş ve Meydan mahallelerinde yer  alan 13 adet konut ile 5 dükkan ve 1 arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler projelerinde yer alan 19 adet dükkanı taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Başkent Emlak Konutları'nda 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başkent Emlak Konutları'ndaki 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de açık artırma ile satışa çıkacak. Dükkanların toplam KDV dahil muhammen bedeli 61 milyon 800 bin TL...

Osmangazi Kent Meydanı için yıkımlar tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı için yıkımların tamamlandığını söyledi.

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Gültaş İnşaat Meydan Halkalı dükkan fiyatları!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Gültaş İnşaat Meydan Halkalı dükkan fiyatları 950 bin TL'den başlıyor.

Gültaş Meydan Halkalı dükkan fiyatları!

Gültaş Meydan Halkalı dükkan fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Meydan Halkalı projesinde teslimler yıl sonunda gerçekleştiriliyor...

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

Ordu Kabataş'a kent meydanı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabataş Kent Meydanı için düğmeye bastı.

Konuralp Tarihi Kent Meydanı projesinde son durum!

Düzce'de hayata geçirilecek olan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için çalışmalar devam ediyor.

Kent Meydanı dükkan fiyatları Haberi

Kent Meydanı dükkan fiyatları

Meydan Dükkanları projesinde 80 adet cadde mağaza, 90 adet cadde dükkanı, 2 market alanı, 102 adet teras dükkanı ve 58 adet teras mağaza bulunuyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim numarası 444 61 71 olarak belirlendi. 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde yer alan proje 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön başvuru topluyor.


İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Meydan Dükkanları'nda ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne, metro ve tramvaya yakın bir bölgede inşa ediliyor.


Meydan Dükkanları Emlak Konut projesinde cadde mağazaları 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL, teras mağazaları 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL, cadde dükkanları 520 bin TL...