25 / 04 / 2024

Kent Meydanı Dükkanları fiyatları!

Kent Meydanı Dükkanları fiyatları!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Meydan Dükkanları

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Meydan Dükkanları projesinde 330 adet dükkan yer alıyor. Projenin başvuru süreci 13 Mart'ta sona erecek. İşte Kent Meydanı Dükkanları fiyatları...



Kent Meydanı Dükkanları fiyatları dükkanların konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyan  Meydan Dükkanları  Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projenin ön başvuru süresi 13 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Dükkanların alanları minimum 50 metrekare, maksimum ise 1.000 metrekare olarak belirlenen Meydan Dükkanları Türkiye’de ilk defa kamu kurumlarını tek bir merkezde toplayan kent meydanındaki tek ticari ünite olma özelliğine sahip.


Başakşehir Meydan Dükkanları konum olarak Türkiye’nin en büyük şehir parkı, metro, tramvay, binlerce araçlık otopark, İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü ve 3. Köprü bağlantı yolu ile çevresindeki resmi kurum alanlarının yer aldığı bölgede yükseliyor.


Kent Meydanı Dükkanları fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 3 bin sağlık personeliyle 80 bin kişiye hizmet verecek Sağlık Kent'e yakın mesafede bulunuyor.


Meydan Dükkanları iletişim

Telefon: 444 61 71 

Web: www.meydandukkanlari.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön