19 / 04 / 2024

Kent Meydanı Dükkanları

Kent Meydanı Dükkanları

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kent Meydanı Dükkanları başvuruları bugün son!

Kent Meydanı Dükkanları başvuruları bugün son. Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim!

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje dükkan ve mağazalardan meydana geliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme seçenekleri!

Başakşehir Kent Merkezi'nde yer alan, Taksim Meydanının iki katı büyüklüğünde planlanan "Meydan Dükkanları" projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile İnşa ediliyor. Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık!

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyat listesi!

Başvurular için herhangi bir ön şart aranmayan Meydan Dükkanları projesi cadde ve teras dükkanları ile cadde ve teras mağazalarından oluşuyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları fiyat listesi...

Kent Meydanı Dükkanları fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Meydan Dükkanları projesinde 330 adet dükkan yer alıyor. Projenin başvuru süreci 13 Mart'ta sona erecek. İşte Kent Meydanı Dükkanları fiyatları...

Kent Meydanı Dükkanları nerede?

Makro Akyapı Ortak Girişimi ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Kent Meydanı Dükkanları nerede?

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Osmangazi Kent Meydanı için yıkımlar tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı için yıkımların tamamlandığını söyledi.

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Kent Meydanı Dükkanları Haberi

Kent Meydanı Dükkanları

Toplam 332 adet dükkandan oluşan Meydan Dükkanları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. 15 Mart 2015 tarihinde açık artırma ile satışa sunulan projede 225 adet dükkanın satışı yapıldı. 


Park Mavera projesinin ticaret alanı Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayanlar için bugün saat 10:00'da yeniden satışa açılacak. 


Başakşehir Meydan Dükkanları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede yer alan dükkanların büyüklükleri 40 metrekare ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Açık artırma ihalesi ile toplam 277 milyon 870 bin TL'lik satış gerçekleşen Emlak Konut Meydan Dükkanları 90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 58 tane teras mağaza, 2 tane market alanı, 102 tane teras dükkanından oluşuyor. 


Meydan Dükkanları Başakşehir konum olarak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede...