29 / 03 / 2024

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.



İstanbul Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Cadde'de bulunan dükkanların sahipleri belli oluyor. Açık artırmayla satışa sunulan dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi. Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlecek açık arttırma 8 Nisan 10:00'da gerçekleşecek. Dükkanlar için son başvuru tarihi ise 7 Nisan.

Mavera Cadde Dükkanları; Başakşehir Belediyesi ve Makro & Akyapı Gelir Paylaşım Modeliyle hayata geçiriliyor.

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Proje dahilinde yer alan dükkanların büyükleri ise 19 metrekareden 800 metrekare arasında değişiyor. 127 adet dükkanın yer aldığı Mavera Cadde'de eczaneden medikale, gıdadan giyime, marketten şarküteriye, restorandan kafeye, beyaz eşyadan kuru temizlemeye kadar birçok sektöre hizmet verecek dükkan yer alacak. Ek olarak tüm dükkanların önünde açık otopark alanları ve geniş teraslar bulunacak.

Türkiye'nin en büyük sağlık kompleksi olan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne yakın bir konumda hayata geçen Mavera Cadde Kayaşehir’in ve Başakşehir’in TEM Otoyolundan erişim güzergahında yer alıyor. Halkalı – İstanbul Havalimanı ve Kirazlı-Olimpiyat Metrosu olmak üzere iki ayrı metro hattına ait birbirine çok yakın iki istasyonun kesiştiği noktada yer alan Mavera Cadde Dükkanları, yoğun bir yaya trafiğine ev sahipliği yapacak.

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Mavera  Cadde Dükkanları, Mavera Comfort’ta yer alan 705 adet lüks konutta yaşayacak olan 3 bin kişiye de doğrudan hizmet vermesi sebebiyle oldukça fazla bir müşteri kitlesine sahip.

Mavera Cadde Dükkanları'ndan ofis almak isteyen yatırımcıların 7 Nisan tarihine kadar belirlenen muhammen bedel ile başvuru yapması gerekiyor.

AÇIK ARTIRMAYA NASIL KATILIM SAĞLANIYOR?  

Açık artırma tarihinden bir gün önce mesai bitimine kadar (07.04.2021) satın almak istediğiniz ofis başına 50 bin TL’lik teminat bedelini ilgili hesaba yatırarak veya teminat bedeli kadar teminat mektubu vererek açık artırmaya katılabilirsiniz.

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

İhaleye katılım öncesinde şahıslardan kimlik fotokopisi, şirketlerden faaliyet belgesi, imza sirküleri veya imza beyanı, vb evraklar ile birlikte ihale dosyasının imzalanmış sureti talep ediliyor.

Açık artırmaya bizzat katılabileceğiniz gibi, vekil tayin edebilir ya da uzaktan katılım ile online da katılım sağlayabilirsiniz.

Açık arttırma sonucunda herhangi bir gayrimenkul almazsanız yatırdığınız teminatlar, ihale tarihinden itibaren en geç 20 (yirmi) gün içerisinde tarafınıza iade edilecek.

https://www.maveracaddedukkanlari.com/index.php

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön