19 / 04 / 2024

Kent Yapı Denetim iletişim

Kent Yapı Denetim iletişim

Kent Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Çakmakçı tarafından kuruldu.

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Serhat Kılıç tarafından kuruldu.

Kent Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi kuruldu!

Kent Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Çakmakçı tarafından kuruldu.

Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli Bayrampaşa’da yapıldı.

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

Ser-Tek Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ser-Tek Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi, Çetin Küçükakyüz ve Uğur Özdemir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Kartal, Yukarı Mahallesi, Kuyumcu Sokak'ta kuruldu.

Karatay Yapı Denetim Dedeman Otel'de bir araya geldi!

Dedeman Otel'de düzenlenen iftar programına Karatay Yapı Denetim ortakları Sibel Dursun, Mehmet Aktaş, İpek Yolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahir Şahin, CHP İl Başkam Bekir Yetiştirici ve bir çok sayıda davetli katıldı.

Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi Ayşe Tuğba Kurt tarafından 300 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te kuruldu.

Çukurova Kent Yapı'dan Kartal'a balkon konseptli proje!

Çukurova Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. "Balkon" konseptinde kurgulanan projede fiyatlar 240 bin ila 775 bin TL arasında değişiyor.

Nisa Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Çakmak ve Memiş Kömürcü ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi' nde kuruldu.

YKS Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YKS Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Yüksel, Ersin Yüksel ve Serdar Öksüz ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Kartal'da kuruldu.

Besler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Besler Yapı Denetim Limited Şirketi, Volkan Besler tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran' da Pendik Yeni Mahalle Mahallesi Abdülhalik Renda Caddesi' nde kuruldu.

Yöntem Yapı Denetim başta Eskişehir olmak üzere yapıları denetliyor!

Yurt geneline hizmet vermek üzere faaliyetlerine Eskişehir'de başlayan Yöntem Yapı Denetim, alanında deneyimli mimar ve mühendisler ile 14 yıldır konuttan fabrika binalarına ve AVM'lere kadar bitmiş tüm yapıların denetimini yapıyor.

Kadıköy Belediyesi Yapı Denetim Ekibi'nden inşaatlara denetim!

Aylık ortalama 700-1000 arasında inşaatın denetlendiği Kadıköy'de yapı denetim ekipleri Nisan ayında 700 inşaat denetledi. Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde bir süre önce Yapı Denetim Ekibi oluşturulmuştu..

Kent Yapı Denetim iletişim Haberi

Kent Yapı Denetim iletişim

Kent Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Çakmakçı tarafından kuruldu.

Kent Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi konusu:
Can ve Mal Güvenliğini teminen imar, imar planlama, fen, sanat ve sağlık kurallarına uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacı gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: EYÜP SULTAN MAH.MÜHENDİS SK. NO:16/3 SANCAKTEPE