24 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm hattı numarası

kentsel dönüşüm hattı numarası

“Kentsel Dönüşümle Afetlere Hazır Türkiye” mesajıyla, depreme karşı dayanıksız olduğu tahmin edilen yaklaşık 6,5 milyon binayı yenilemeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kentsel dönüşümde en çok merak edilen 20 soru ve cevabı!

Alo 181 Çevre ve Şehircilik Hattı ’ na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İşte vatandaşların kentsel dönüşüm hakkında en çok cevabını aradığı 20 soru ve cevapları...

Birikimevim’den kentsel dönüşüm için finansman modeli!

Deprem fay hattı üzerinde bulunan ülkemizde her sene 1-7 Mart Deprem günlerinde, olası depremlere karşı bilinçlendirme seminerleri düzenleniyor. Birikimevim, deprem haftası kapsamında kentsel dönüşüm bedeli için ev sahiplerine ayda 2 bin TL, 3 bin TL ve 4 bin TL seçenekleri ile kayıt olma imkanı...

Alo 181 en çok kentsel dönüşüm için arandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alo 181 hattına çağrı yağdı. 2018’de 877 bin 264 vatandaşın aradığı çağrı hattın numarası en çok kentsel dönüşüm için arandı.

Çevre ve Şehircilik'ten kentsel dönüşüm hattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve sorunlara çözüm üretmek için Alo 181 hattı kurdu. Kentsel Dönüşüm kapsamında evini yenilemek için arayan vatandaşlar ise daha çok kredi-faiz destekleri ve kira yardımları konusunda bilgi aldı.

Alo 181'e en çok kentsel dönüşüm soruldu!

Vatandaşların kentsel dönüşüm, tapu ve kadastro, çevresel konularda soru ve sorunlarının çözüm merkezi Alo 181 hattı oldu.

Çankırı'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Çankırı Belediyesi, kentsel dönüşüm hamlesi olarak devam eden TOKİ 2. etap çalışmalarının yapıldığı bölgede, 600 metrelik içme suyu hattının güzergâhını değiştiriyor.

Kartal kentsel dönüşüm ve metroyla 3 yılda yüzde 250 prim yaptı!

Kartal, kentsel dönüşüm ve Kadıköy-Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlendi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, şu anda 3500-4500 TL aralığındaki metrekare fiyatlarının hareketlendireceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm konusunda Karayolları Kentsel Dönüşüm Bürosu'nda bir 'Bilgilendirme Toplantısı' düzenledi. Başkan Usta, Gaziosmanpaşa metro hattının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Ankara'da mania hattı sorunu kentsel dönüşümü engelliyor!

Başkent Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yanı sıra lüks konut inşaatlarının da yapımı tüm hızıyla sürüyor. İnşaat sektörünün canlı olduğu Çankaya, Yenimahalle ve Etimesgut'taki mânia sorunu müteahhitleri sıkıntıya sokuyor.

Kentsel dönüşüm ve metro ile Kartal'ın değeri arttı!

Deniz Şahinkaya, son yıllardaki kentsel dönüşüm projeleri, yenilenen sanayi arazileri, Anadolu Yakası Adalet Sarayı ve Kadıköy-Kartal metro hattının hizmete açılmasının Kartal’ın değerini artırdığını söylüyor.

Kahramanmaraş 1. İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açıldı!

Türkiye'nin en tehlikeli fay hattı olan DAF (Doğu Anadolu Fay) hattında bulunan Kahramanmaraş'ta, deprem bilincini arttırmak ve inşaat sektöründeki yeniliklerle buluşmak için düzenlenecek inşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açılıyor.

Alo kentsel dönüşüm hattı numarası!

Kentsel dönüşüm yardımları ve kentsel dönüşüm ile ilgili diğer sorulara, ALO Kentsel Dönüşüm Hattı ile de yanıt bulunabiliyor. Kentsel dönüşüm hattı 24 saat hizmet veriyor. Peki Alo kentsel dönüşüm hattı numarası nedir?

Kentsel dönüşüm destek hattı!

Kentsel dönüşüm hakkında merak edilen hususlara, kanun ve yönetmeliklerden ulaşılabileceği gibi merak edilen konular kentsel dönüşüm destek hattı olan Alo 181 aracılığı ile de öğrenilebiliyor..

Kentsel dönüşüm hakkında merak edilenler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kurduğu Alo 181 Çevre ve Şehircilik Hattı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar kentsel dönüşüm hakkında bilgi almak için Alo 181'i soru yağmuruna tuttu.

kentsel dönüşüm hattı numarası Haberi

kentsel dönüşüm hattı numarası

Bakanlık 2 yıl önce faaliyete geçirdiği Alo 181 Çağrı Merkezi ile sürecin daha sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için vatandaşlara 24 saat bilgi akışı sağlıyor. Vatandaşların en iyi ve en kaliteli hizmeti alması adına operatörleri her dönem eğitime alan Bakanlık yeni bir eğitim planlaması daha yaptı.


Çağrı Merkezi’nde çalışan 72 vatandaş temsilcisine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü yetkililerince eğitim çalışmaları başladı.


Kentsel Dönüşüme katılma esasları


Bakanlık yetkilileri gerçekleştirilen eğitimde ilk olarak Alo 181’in vatandaşa hizmet yolunda Kentsel Dönüşüm konusunda bakanlığın üzerindeki yoğun iş yükünü hafiflettiğini açıkladı.


Eğitimciler çalışanlara şu konu başlıkları altında bilgilendirmeler yapıyor:


Vatandaşlar Kentsel Dönüşüme nasıl katılabilir? Riskli bina, riskli alan, rezerv yapı alanı tanımları. Riskli bina tespit, itiraz ve yıkım süreçleri. Vatandaşların 6306 sayılı kanun...