24 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm karapınar

kentsel dönüşüm karapınar

Karapınar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü elamanları tarafından, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Uygulama 'nın ön çalışması için mahalle sakinlerine tebligatları yapılmaya başlandı.

Karapınar'da kentsel dönüşüm projesi imzalandı!

Karapınar'da Çetmi ve Pınarbaşı mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm projesinin protokolü imzalandı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, uzun süredir uğraş verdikleri projenin Bakanlar Kurulu'nda kabul edildiğini belirtti.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Bakanlar Kurulu kararıyla Konya Karapınar ilçesi içerisinde yer alan Pınarbaşı ve Çetmi mahalleleri sınırları içerisindeki bazı bölgeler, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı' ilan edildi...

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

'Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evleri satılacak' iddiası! ŞPO'dan flaş açıklama!

ŞPO İstanbul Şube Başkanı Doç. Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu, yeni kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Giritlioğlu, eni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evlerinin satılacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Hedef 10 bin yeni konut!

Depreme karşı dirençli şehir hedefiyle Bursa’da adeta bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karapınar kentsel dönüşümünde de 1. etap inşaatını başlattı.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

kentsel dönüşüm karapınar Haberi

kentsel dönüşüm karapınar


Karapınar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü elamanları tarafından, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Uygulamanın ön çalışması için mahalle sakinlerine tebligatları yapılmaya başlandı. Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, şunları kaydetti: "Tebligat da mülkiyet sahipleri ile 2942 Sayılı Kanunun 4650 sayılı Kanunla değişik 8. maddesine göre anlaşma sağlandığı takdirde anlaşma yoluyla devir alınacaktır. Vatandaşlarımızla öncelikle anlaşma yoluna gidilecektir. Anlaşmanın mümkün olmaması halinde anılan kanunun 10. maddesine göre taşınmazın bedel tespiti ve TOKI adına tescili için Konya Asliye Hukuk Mahkemelerinde dava açılacaktır. Buna göre 7 Nisan 2014 tarihinden itibaren bu saha içerisinde kalan ve tebligat yapılan vatandaşlarımızın söz konusu taşınmaz malına karşılık anlaşmak üzere 30 gün içerisinde Karapınar ilçesi Pınarbaşı ve Çetmi Mahallelerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ile ilgili Selimiye...