19 / 04 / 2024

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.



Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü 1. Etabındaki çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı. Sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Çalık, tüm engelleme girişimlerine rağmen dönüşümün hızlı bir şekilde yapılacağını dile getirdi.

 Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinde iyi niyet protokolünün imzaları geçtiğimiz bir sene önce atılmıştı. Aralık ayı itibariyle de Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi çözüm ofisinde, ev sahipleri güvenli ve modern yeni konutlarına kavuşmak için ilk imzalarını attı.

Afet odaklı olarak inşa edilecek proje ile hak sahipleri modern ve depreme dayanıklı konutlara kavuşacak.

 

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmalarında artık sona geldik. Tüm engelleme girişimlerine rağmen komşularımız bize güvensinler, bu işi başaracağız. Kentsel dönüşümü hep birlikte gerçekleştirip Beylikdüzü’nü depreme dayanıklı bir kent haline getireceğiz. pic.twitter.com/Bln597O9Rq

— Mehmet Murat Çalık (@mmuratcalik) November 18, 2021

 

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön