28 / 03 / 2024

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı ne zaman

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı ne zaman

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek..

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 6 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı'' 6 Mayıs'ta başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak günü saat 09:30'da gerçekleşecek. Kentsel dönüşüm yönünden kendini geliştirmek isteyenler seminerle bir araya gelecek.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 9 Nisan'da başlıyor!

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi (SEM) İşbirliği İle düzenlenen “Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programının” 5. si 9 Nisan’ dan itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor…

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 6 Şubat'ta başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 6 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Program piyasanın ihtiyacı olan nitelikli kentsel dönüşüm uzmanı yetiştirmeyi amaçlıyor.

Kentsel dönüşüm yıkımı, skandalı ortaya çıkardı: İki binanın duvarı ortak çıktı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında yeni bir skandal yaşandı. İstanbul Avcılar'da iki binanın duvarı ortak çıktı... 

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm çıkmazı!

Kentsel dönüşüm sıkıntılarının devam ettiği Tozkoparan'da sular durulmuyor. İşte bölgede son durum...

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm ile çöküntü alanları ihya edilecek!

Yeşilay Haftası dolayısıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları ile çöküntü alanlarının ihya edildiğini dile getirdi.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kentsel dönüşümü yık yap yerine, kentlerimizi dönüştürerek sağlamalıyız!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan İzmir depremi, kentsel dönüşümü de yeniden gündeme getirdi...

Kentsel dönüşüm yıkımı azalttı!

Elazığ’da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu. Depremde hayatını kaybedenlerin yaşadığı 3 apartman da 1999 yılında ki Marmara Depremi’nden önce yapıldığı öğrenildi...

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Kentsel dönüşüm çarpık yapılaşmadan kurtarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kentsel dönüşümü aynı zamanda ecdadın bize bıraktığı, tarihi ve kültürün dönüştürülmesi, çarpık yapılaşmadan kurtulmaya dönük büyük bir hamle olarak görüyoruz." diye konuştu.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı ne zaman Haberi

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı ne zaman

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından gerçekleşecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan 2019 ile 5 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; eğitim programındaki dersler cumartesi ve pazar günleri 09.30 – 17.30 saatleri arasında yapılacak. Bu zamana kadar 400 kişiden fazla katılımcınınuzmanlık sertifikası aldığı eğitimler toplamda 64 saat (8 gün) devam...