24 / 04 / 2024

kepez projeleri 2014

kepez projeleri 2014

Dr. Murat Dinç, MHP Kepez ilçe başkanı Mehmet Seyyar ve Duraliler mahalle sakinleri katıldı. MHP Kepez belediye başkan adayı Dr. Murat Dinç mahallelilere projelerini anlattı ve somlarını yanıtladı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kepez'de 2023'e kadar 123 proje hayata geçecek!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2009’da 41, 2014’te 70 proje ile yola çıktıklarını anlatarak, ''123 proje ile hedef 2023’ diyoruz. 123 projemizin tamamı insan odaklı belediyecilik anlayışımızın bir yansıması olacak'' diye konuştu.

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kepez Santral kentsel dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm alanında inşaat çalışmaları başladı

Antalya Büyükşehir'den Kepez Santral'deki dönüşüm için açıklama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Santral ve Kepez Mahalleleri'nin 30 yıldır çözülemeyen tapu sorununu mahalle sakinleri ile birlikte çözeceği sözünün verildiği hatırlatıldı.

Antalya Büyükşehir'den Kepez ve Santral açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projeleri ile ilgili ortaya atılan bazı iddialara yanıt verdi. İşte o açıklama...

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kepez ile Muratpaşa'daki altyapı projeleri bu yıl tamamlanacak!

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğünün Kepez ile Muratpaşa ilçelerinde yaşanan yağmur suyu sorununu çözmek için başlattığı projelerin 46 milyon 400 bin liraya mal olacağı ve yıl içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Çanakkale Kepez'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Kepez Belediyesinin 2014 yılında yaptığı imar revizyonu neticesinde eski yerleşim bölgelerindeki yapı sahiplerini kentsel dönüşüme yöneltti. Kepezliler kentsel dönüşümü benimsedi.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu yenilendi!

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunun bitmesiyle haziran ayında bakıma alınan ve Kepez'in birçok organizasyonuna ev sahipliği yapan Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nun yenilendiğini belirtti.

Kepez Kuzeyyaka ASM'nin inşaatı devam edecek!

Kepez Belediyesi tarafından ihale edilerek Ağustos 2014’te yapımına başlanan ve su basmanı atılıp inşaatı duran 20 poliklinikli Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatı için binlik plan tadilatı da gerçekleşti .

Torunlar GYO Kepez arsa değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya Kepez İlçesinde bulunan parsellere ilişkin 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama...

kepez projeleri 2014 Haberi

kepez projeleri 2014

Dinç'ten turizm sözü 

Duraliler mahallesinde düzenlenen toplantıya MHP Kepez belediye başkan adayı Dr. Murat Dinç, MHP Kepez ilçe başkanı Mehmet Seyyar ve Duraliler mahalle sakinleri katıldı. MHP Kepez belediye başkan adayı Dr. Murat Dinç mahallelilere projelerini anlattı ve somlarını yanıtladı. 

Dinç, "Otopark ve yeşil alanları nüfusun artışına göre planlamamız lazım. Kişi başına düşen yeşil alan oranını arttıracağız. İnsanlar arabalarını ceplerine koyup evlerine çıkaramayacağına göre bölgedeki uygun alanlara otopark projeleri yapacağım. Doğru yerlere doğru projeler uygularsak vatandaşların hem otopark, hem çocuk oyun alanları, hem de düğün salonu ve toplantı salonunu ihtiyacını gidermiş olacağız." dedi. 


Dinç, "Hep aynı inanış var, hükümetle belediye aynı partiden olursa o bölgeye hizmet gelir şeklinde. Aldığınız hizmet sizi mutlu etti mi ? Ne yüzme havuzuna karşıyım ne de kültür...