27 / 04 / 2024

Kerem Çataloğlu

Kerem Çataloğlu

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacak!

Son 10 yıllık dönemde Beyoğlu’nun bir yatırım ve cazibe merkezi olarak çok farklı sektörlerde büyük gelişim sağladığını söyleyen Prof. Dr. Kerem Alkin, Beyoğlu2nun 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacağını belirtti.

İzmir Yalı Stadı için Aziz Kocaoğlu'na son çağrı!

Yalı Stadı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat sürecek. Başkan bizi zaman kaybından kurtarsın.” dedi

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Erginoğlu Çalışlar Mimarlık İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Smart Apartmanı İstanbul Şubesi açıldı!

Erginoğlu Çalışlar Mimarlık İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Smart Apartmanı İstanbul Şubesi, İsmail Kerem Erginoğlu Şube Müdürlüğünde 2 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi'nde açıldı.

Artevo Mimarlık İnşaat ve Kozmetik Cihazları Turizm Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Mimarlık İnşaat ve Kozmetik Cihazları Turizm Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Çizmecioğlu ve Mert Emsiz ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu.

Greenarch Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenarch Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Handan Döngel ve Kerem Kalyoncuoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

CR Yenilenebilir Enerji Çözümleri ve Teknolojileri Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

CR Yenilenebilir Enerji Çözümleri ve Teknolojileri Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi, Kerem Uzunoğlu 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Beşiktaş, Kültür Mahallesi, Esen Sokak'ta kuruldu.

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Acıbadem Üniversitesi’ni ziyaret etti!

Mehmet Müezzinoğlu ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukurova, 15 Ağustos Cuma günü, 175 milyon dolarlık yatırımla 2013-2014 öğretim yılında hizmete giren Acıbadem Üniversitesi’nin Kerem Aydınlar Kampüsü’nü ziyaret etti.

Kerem Çataloğlu Haberi

Kerem Çataloğlu

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu ; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...