16 / 04 / 2024

İzmir Yalı Stadı için Aziz Kocaoğlu'na son çağrı!

İzmir Yalı Stadı için Aziz Kocaoğlu'na son çağrı!

Yalı Stadı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat sürecek. Başkan bizi zaman kaybından kurtarsın.” dedi




AK Parti  İzmir  Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, 2. Lig Kırmızı Grup'ta üst üste aldığı başırılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken KSK'nin dün Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki antrenmanını ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara moral verdi. İki milletvekiline Başkan Mutlu Altuğ'un eşlik ettiği ziyarete İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten de katıldı.


"Beklentilerimiz var"


Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava nedeniyle inşaatı duran Yalı Stadı'nın takipçisi olduklarını belirten Dağ, "Önemli yol kat etmiştik. Ancak açılan dava nedeniyle dosya Danıştay'da.

Olumlu karar çıkacağını düşünüyoruz. Başbakanımız da süreci takip ediyor. Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat kaldığı yerden hemen devam edecek. Yüklenici firma ile iletişim halindeyiz. Stat hallolduktan sonra Karşıyaka taraftar desteğiyle geçmişte olduğu gibi ses getirmeye devam edecek" dedi.


"Stadımıza kavuşalım"


Karşıyaka Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ, "Aziz Başkan bizi Danıştay'dan karar bekleme aşamasından kurtarsın. Stadımıza bir an önce kavuşalım" dedi. Şampiyon olunan 2002-2003 sezonunda Karşıyaka'da yöneticilik yaptığını hatırlatan Kerem Ali Sürekli, "Takım sezona iyi başladı. Başkan elini taşın altına koydu. Güzel de taraftar desteği var. Sizin gayretinizden ümitlendik. Bize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Hem stat hem İZVAK'ın katılımıyla sponsorlukla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Müjdelerimiz olabilir, bizi izlemeye devam edin" ifadesini kullandı.


YÖNETİM DESTEK BEKLİYOR


Karşıyaka Divan Kurulu, dün Nikah Sarayı'nda KSK yönetim kurulunun da katıldığı geniş tabanlı bir toplantı yaptı. Yeni tüzük gereği 3 aylık periyotlarda yapılması zorunlu olan toplantıya Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ve üyeler ile Mutlu Altuğ başkanlığındaki yönetim kurulu katıldı. Altuğ, pan kuruluna 3 aylık faaliyetleriyle ilgili raporu anlatırken gelecekle ilgili de bilgiler verdi. Altuğ, buraya kadar büyük zorluklarla geldiklerini camianın daha önce vermiş olduğu destek sözünü yerine getirmesini istedi.


"Biz yanlarındayız"


Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral yönetimin elinden geldiğince iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini destek verilmesi halinde daha iyi işler yapılacağına inandığını söyledi. Büyükoral, "Altuğ yönetimiyle bir araya geliyor, bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Futbol takımına daha iyi imkanlar sağlanırsa daha da iyisini yapacaktır. Tüm Karşıyaka camiası yönetime destek olmalıdır" şeklinde konuştu.




Yeni Asır


Geri Dön