25 / 04 / 2024

Kerem Erginoğlu adres ve telefonu

Kerem Erginoğlu adres ve telefonu

Mimar Kerem Erginoğlu, ortağı Mimar Hasan Çalışlar ile birlikte Çamlıca'da Mesa projesinin mimarlarındandır. Peki Kerem Erginoğlu kimdir? İşte Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi mezunu Kerem Erginoğlu'nun biyografisi...

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen Gündem Buluşmaları'nda Yeşil Mutabakat konuşuldu. Horizon Consultancy Yönetici Ortağı Eser Erginoğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin merak edilen konuları katılımcılara aktardı. 

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Beyoğlu 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacak!

Son 10 yıllık dönemde Beyoğlu’nun bir yatırım ve cazibe merkezi olarak çok farklı sektörlerde büyük gelişim sağladığını söyleyen Prof. Dr. Kerem Alkin, Beyoğlu2nun 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacağını belirtti.

Kutluğ Ataman'ın Erzincan'daki evine iki ödül!

Ünlü yönetmen Kutluğ Ataman’ın Erzincan’da kurduğu Mehmet Ali Bey Palangası’nın içine yapılan Erginoğlu & Çalışlar imzalı ev, iki uluslararası mimari ödüle layık görüldü.

Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri!

Toplam 128 daire ve 12 dükkandan meydana gelen Motto İstanbul projesinde fiyatlar 1+1'ler 298 bin 13 TL'den başlıyor. İşte Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri...

İzmir Yalı Stadı için Aziz Kocaoğlu'na son çağrı!

Yalı Stadı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat sürecek. Başkan bizi zaman kaybından kurtarsın.” dedi

Dalyan Prestige Yunusoğlu satış ofisi!

Dalyan Prestige Yunusoğlu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dalyan Prestige Çeşme'de teslimler bu yaz yapılacak..

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Kerem Erginoğlu adres ve telefonu Haberi

Kerem Erginoğlu adres ve telefonu

Kerem Erginoğlu kimdir?


Kerem Erginoğlu, 1966'da Zonguldak'da doğdu. İstanbul Saint Joseph Lisesi'nin ardından 1986 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nde mimarlık öğrenimine başladı. 1990 yılında bölümünden mezun oldu. 1996 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nde "Tarihi Dokuda Yeni Bina Tasarımı" üzerine yüksek lisansını tamamladı.


1991 yılında mesleki araştırmalar yapmak üzere ABD'ye gitti. 1993 yılından bu yana mesleki çalışmalarını Erginoğlu Çalışlar Mimarlık Ltd. Şti. adı altında Hasan C. Çalışlar ile beraber sürdürmektedir.


Ayrıca, Bursa Uludağ Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde davetli öğretim görevliliği yapmıştır.


1990 yılında "Yapı Endüstri Merkezi Başarı Ödülü"ne, 1992 yılında Mimarlık Sergisi "Grafik Sunuş Başarı Ödülü”ne, 1996 yılında Ulusal Mimarlık Sergisi’nde Tuncel Evi ile "Yapı Koruma Sanatı Başarı Ödülü”ne, 2000 yılında Harp Akademileri...