25 / 04 / 2024

Kerem Oral kimdir

Kerem Oral kimdir

Mimar Kerem Oral kimdir? Mimar Kerem Oral bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Kerem Oral, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Kerem Oral...

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Kerem Şengezer kimdir?

Mimar Kerem Şengezer kimdir? Mimar Kerem Şengezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kerem Şengezer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Kerem Şengezer...

Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası 29 Nisan'da açılıyor!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası'nı 29 Nisan'da açıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.

Oral Göktaş kimdir?

Mimar Oral Göktaş kimdir? Mimar Oral Göktaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oral Göktaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Oral Göktaş..

Zeynep Hüveyda Oral kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın özgeçmişi şöyle: Zeynep Hüveyda Oral, 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi’nden mezun oldu.

Metin Oral kimdir?

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral kimdir? Metin Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Oral, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Metin Oral..

Mimar Emre-Kerem Oral kardeşler doğal ürünler mağazası açıyor!

3 yıl önce Palivor Çiftliği'ni kuran mimar Emre ve Kerem Oral, kendileri için ürettikleri doğal ürünleri Bebek'teki mağazalarında satacak. Mağaza'nın Aralık ayında açılması planlanıyor...

Kerem Ersönmez kimdir?

Mimar Kerem Ersönmez kimdir? Mimar Kerem Ersönmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kerem Ersönmez, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Kerem Ersönmez..

Kerem Al kimdir?

Merkez Valisi Kerem Al, 15/9/2014 tarihli karar ile Osmaniye Valiliğine atandı. Peki Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al kimdir? İşte Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al'ın biyografisi...

Muhtar Oral kimdir?

Oral Mimarlık'ın kurucularından Müteahhit Muhtar Oral kimdir? Müteahhit Muhtar Oral, yaşamı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Oral Mimarlık'ın kurucusu Müteahhit Muhtar Oral 'ın biyografisi..

Kerem Oral kimdir Haberi

Kerem Oral kimdir

Kerem Oral kimdir?

Kerem Oral, 1970 yılında doğan Kerem Oral 1995 yılında Fransa'daki Grenoble Yüksek Mimari Okulu'ndan mezun olmuştur. 1995 -1996 yılarında Fransız B.E.G. firmasında, mimar olarak görevine başlamış olup 1996 başında Türkiye'nin ilk Carrefour Hipermarket ve Alışveriş Merkezinde firmanın şantiye sorumlu mimarı ve Carrefour "Müşteri Temsilcisi" sıfatıyla görev almıştır. 1996 yılından beri Y. Mimar Kerem Oral, Mimar Oral Firması'nın ortağı olarak çalışma hayatını sürdürmektedir.


Mimar Kerem Oral projeleri..

Palivor Çiftliği (2012)

Christian Dior Mall of Emirates (2010)

LV2 İstanbul (2010)

Prada İstinye (2010)

Değer 16 (2010)

Prada - Abdi İpekçi (2009)

Louis Vuitton Dubai Mall (2009)

Pellis Couj Kinder Garden (2009)

Dellis Cay Kindergarden (2009)

Notre Dame De Sion Lisesi Anaokulu (2009)

Pula Resort (2008 - Sürüyor)

Louis Vuitton Bangalore (2008)

Louis Vuitton Nişantaşı (2008)

Pula Residence (2008)

Louis Vuitton İstinye Park (2007)

Notre Dame De...