16 / 04 / 2024

Kerem Yazgan mimarlık

Kerem Yazgan mimarlık

Mimar Kerem Yazgan kimdir? Kerem Yazgan, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Kerem Yazgan, hangi mimarlık sitesi ile çalışıyor? İşte mimar Kerem Yazgan'ın biyografisi ve projeleri...

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Kerem Mut tarafından kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Mehmet Kerem Ateş tarafından kuruldu.

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Erler tarafından kuruldu.

Retro Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Retro Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kerem Lokmacı tarafından açıldı.

Arımeks Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arımeks Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 431 bin TL sermaye bedeli ile Adil Baştanoğlu ve Kerem Baştanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sırma tarafından kuruldu.

Ergin Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kaan Hotaman ve Metehan Ergin ortaklığında kuruldu.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Yolo İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!    

Yolo İç Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Carlı tarafından kuruldu.

Arkifom İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Arkifom İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Meriç, İrem Oğan, Kerem Erçin, Mahmut Adnan Kefeli ve Yağız Atakan Gedik ortaklığıyla kuruldu.

Eta Stant Ve İç Dekorasyon Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Stant Ve İç Dekorasyon Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kükey tarafından kuruldu. 

Kerem Yazgan mimarlık Haberi

Kerem Yazgan mimarlık

Kerem Yazgan kimdir?

Kerem Yazgan, 1969'da Ankara'da doğdu. 1993 yılında ODTÜ Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 1996 yılına kadar Ankara'da çeşitli mimari bürolarda çalıştı ve yarışmalara girdi.

1996'da ulusal yarışmada kazanılan 1.lik derecesi ile ilk ofisini kurdu. 1997'de ODTÜ'den yüksek lisans derecesi aldı. 1993'ten bu yana katıldığı proje yarışmalarında çeşitli ödüller aldı. 


Yaptığı uygulamalar ve yarışmalar birçok ilde sergilendi ve çeşitli dergilerde yayınlandı. Ayrıca, Türkiye'nin bilgisayar ortamında günlük güncellenen ilk Mimarlık ve Yapı Mevzuatı'nın tasarımı ve uygulamasını gerçekleştirdi. 1997 yılından beri ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde yarı-zamanlı öğretim görevlisi olarak stüdyo dersleri de vermektedir. 


2003 yılında Ankara'da eşiyle Yazgan Tasarım-Mimarlık isimli 2. ofisini kurdu. Aynı yıl “Mimarlıkta Dizaynografi” isimli, mimari tasarım süreçlerindeki sistematikler ve eylemler üzerine çalışmasıyla doktora derecesini aldı. 


Teorik çalışmalar ile pratikteki uygulamaları...