26 / 04 / 2024

kerpe Doğaköy Premium Evleri

kerpe Doğaköy Premium Evleri

Alkan Yapı’dan İstanbul’un yanı başındaki cennet Kerpe’de premium bir proje Doğaköy Premium Evleri. Projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor…

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Altın fiyatları zirveden gerilemeye doğru yöneldi...

Altının ons rakamı, Fed'in faiz indirimine yönelik beklentiler ile tarihi rekorunu 2148 dolara taşırken; gram altın da zirvesini yenilemiş oldu ve 2000 liraya kadar geldi. Altın fiyatları sonrasında, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki artışın etkisi ile rekor seviyeden aşağı doğru geriledi. İ

Yıl sonuna kadar 10 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek!

6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Gaziantep tekrar sanayi, ticaret ve yatırımın merkezi olmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda, yıl sonuna kadar 10 bin civarında ev depremzedelere teslim edilecek.

BOTAŞ resmen açıkladı! Doğal gaza yüzde 20 zam geldi!

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayi ve KOBİ’lerin kullandığı ve elektrik üretimi için kullanılan doğalgaza yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Dr. Feridun Alkan kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitelerde eğitim aldı? Hangi görevi yürütüyor?

Dr. Feridun Kaya kaç yılında doğdu? Yüksek lisans ve doktorasını nerede yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.’de ne iş yapıyor? İşte Feridun Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Doğalgaza yüzde 20 indirim geliyor! BOTAŞ müjdeli haberi resmen açıkladı!

BOTAŞ, 2023 yılı mart ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20 oranında, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı. Mesken doğal gazında ise tarife şimdilik değişmedi.

Doğalgaza yılbaşında zam gelecek mi? Bakan Dönmez yanıt verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın işleneceği Zonguldak’ın Filyos bölgesinde konuştu ve gazetecilerin sorulan sorulara yanıt verdi.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

kerpe Doğaköy Premium Evleri Haberi

kerpe Doğaköy Premium Evleri

Doğaköy Premium Evleri 144 daire ve dubleks ünite ile sosyal tesislerden oluşuyor.

1980’ler den beri bir çok projeye imza atmış Alkan Yapı Projenin inşaatına Ocak 2019'da başladı ve 50 daireden oluşan 1. Etabını tamamladı. İnşaatı devam eden 94 üniteden oluşan 2. Etap ise Haziran 2020’ye kadar tamamlanacak.

Alkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Alkan; Müşterilerimize Sadece Yazlık bir ev değil, birikimlerine değer katacak yatırım fırsatı sunuyoruz. Yazlık Evinizi Kışlık ev konforunda inşa ediyoruz. 
Kerpe İstanbula 90 dakika, Adapazarı ve İzmit e 30 dakika mesafede Kocaeli’nin Kandıra ilçesinin en popüler tatil köyüdür. Hemen yanında sırasıyla Kumcağız, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci Koyları ve plajları bulunmaktadır.

Karadeniz’in en özel koyunda, sadece size ait bir dünya. Şimdi mavi ve yeşilin sesini dinleme zamanı. Saklı cennet, KERPE’de

KERPE

Karadeniz’in şirin...