28 / 03 / 2024

Kervansaray Termal Otel satılık

Kervansaray Termal Otel satılık

Bursa'da 1990'da inşa edilen Kervansaray Termal Otel yeniden satışa çıktı. 73 milyon istenen tarihi otelin ihalesi 4 Mart'ta düzenlenecek.

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Afyonkarahisar'da 240 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Afyonkarahisar İcra Dairesi Afyonkarahisar'da yer alan termal oteli 240 milyon 406 TL bedelle satışa çıkardı. 

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Amasya'da 10 yıllığına kiralık termal otel!

Hamamözü Belediye Başkanlığı Amasya Hamamözü'nde yer alan 3 yıldızlı termal oteli 10 yıllığına kiraya verecek.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Antalya Kervansaray Lara Otel 495 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 27973 ada, 39 parsel ve 40 parselde yer alan otel icradan satışa çıkarıldı...

Kahramankazan'daki termal otel 20.2 milyon TL'ye satıldı!

Kahramankazan Belediyesi tarafından inşa edilen ermal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. İhaleye 20 milyon 200 bin TL'lik teklif veren Cem Veb-Ofset firması otelin yeni sahibi oldu.

Ankara'da 22.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı.

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kervansaray Termal Otel icradan 73 milyon TL'ye satışta!

Bursa'da 1990'da inşa edilen Kervansaray Termal Otel yeniden satışa çıktı. 73 milyon istenen tarihi otelin ihalesi 4 Mart'ta düzenlenecek.

Kervansaray Termal Otel satılık Haberi

Kervansaray Termal Otel satılık

Kervansaray Holding'e ait Bursa Osmangazi'de bulunan Kervansaray Otel icradan yeniden satışa sunuldu. Hürriyet Gazetesi'nden Kübra Genç'in haberine göre, toplam 9.003,39 metrekare alan üzerinde bulunan otel, “Eski kaplıca namıyla maruf hamam ve beş yıldızlı turistik otel” vasıflı olarak belirlenmiş vaziyette.

1990 yılında inşa edilen eski kaplıca ve 5 yıldızlı otel olarak anılan Kervansaray Otel 2 bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat ve 1 terastan meydana geliyor. Otelde SPA & wellness merkezi, spor merkezi ile çeşitli toplantılara ev sahipliği yapabilecek çok amaçlı toplantı salonları bulunuyor.

2017 yılında 53 milyon 610 bin TL'ye satışa çıkarılan oteli Alman Aareal Bank'ın alacağı iddia edilmişti. Satış duyurusunun ardından 24 Ocak 2017 tarihinde şirket KAP’a; ‘Şirketimizin  kreditör  bankalarından  biri  olan  Aareal  Bank  AG tarafından gönderilen...