19 / 04 / 2024

keşan adliyesi ne zaman açılacak

keşan adliyesi ne zaman açılacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin temel sorunlarından birinin sağlıklı bir hukuk sistemi olduğunu söyledi. Bakan Müezzinoğlu yaptığı konuşmanın ardından ardından Keşan Adalet Sarayı inşaatının temelini attı...

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

TOKİ Edirne Keşan’da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Keşan projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Keşan 2022 sosyal konut projesi...

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Deprem riski taşıyan Keşan Belediye Binası tahliye edilecek!

Edirne Keşan'da yer alan eski belediye binası hakkında deprem riski taşıması nedeniyle tahliye kararı alındı.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

Edirne Keşan OSB 2023'te faaliyete geçecek!

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2023 yılında faaliyete geçmesi planlanan ve çok sayıda kişiye istihdam sunacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB), gıda alanında bölgenin "üretim üssü" olması amaçlanıyor.

Keşan Erikli'de esnaf kira mağduru!

Erikli Sahilinde esnaf, dava konusu olan 1574 adada bulunan işyerlerinin Keşan Belediyesi tarafından 15 Ekim 2020 tarihindeki ihale ile kendilerinin mağdur edildiğini dile getirdi. 

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Keşan'da tarım arazilerinin işletilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı bir köydeki tarım arazilerinin işletilmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan'da iş yerlerinin yıkımına korona engeli!

Keşan Belediyesi'nce eski itfaiyenin bulunduğu alana, yapılması planlanan pazar yeri projesinin başlaması için yıkılacak iş yerlerinin yıkım çalışmaları koronavirüs nedeniyle ertelendi.

keşan adliyesi ne zaman açılacak Haberi

keşan adliyesi ne zaman açılacak


Edirne Yeni Mahalle Zirve Konutları Mevkii'ndeki Adalet Sarayı inşaatının bulunduğu alanına gelen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Özel İdare Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, Edirne Valisi Hasan Duruer, daire müdürleri ve partili karşıladı. Havanın soğuk ve yağışlı olması nedeniyle temel atma törenine az sayıda kişinin katıldığı görüldü. Keşan Adalet Sarayı inşaatının temel atma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin temel sorunlarından birinin sağlıklı bir hukuk sistemi olduğunu söyledi. 1960 yılından bu yana aynı sıkıntıların yaşandığını ve sandığı koruyan bir hukuk sistemine ihtiyaç olduğunu savunan Bakan Müezzinoğlu ardından Keşan Adalet Sarayı inşaatının temelini attı.



Star...