26 / 04 / 2024

keskinoğlu tavukçuluk

keskinoğlu tavukçuluk

Türkiye'den Ortadoğu'ya yapılan ihracatın yüzde 14'ünü tek başına gerçekleştiren ve bölgedeki ticari faaliyetlerinde 2009 yılından bu yana Dubai'yi üs olarak konumlandıran Keskinoğlu, Türkiye'nin en büyük temsilcisi oldu...

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Kabus geliyor: Enerji krizi tavukçuluğu vurdu!

Avrupa’da yaşanan enerji krizi Fransa'da da etkisini gösterirken ülkede tavuk ithalatını yükseltti. Üreticiler yüksek doğalgaz fiyatları nedeniyle civcivleri ısıtmakta zorluk çekerken savaş nedeniyle yükselen enerji ve tahıl fiyatları yerli tavukçuluk sektöründe maliyetleri yüzde 30 artırdı.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

Keskinoğlu Mühendislik İnşaat Hafriyat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinoğlu Mühendislik İnşaat Hafriyat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu.

İBB’den 7.3 milyon TL’ye okçuluk müzesi!

İnşaatına başlanan Beyoğlu Okçuluk Müzesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinden 7.3 milyon TL çıkacak. 

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti!

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti. Tavukçuoğlu ailesi taziye ilanı yayınladı. Merhumun cenazesi Samandıra Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 100 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Adana İli Seyhan İlçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan deposunun 1.360 metrekarelik depolama alanı "Günaydın Hayvancılık Tavukçuluk Gıda Tarım Yemek Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti."ye 1 seneliğine kiraya verildi...

Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek. Müzenin ihalesi 3 Aralık 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesi mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Aksaray-Ulukışla demiryolu projesine ilişkin soru önerhesi hazırladı. Bakırlıoğlu, sorularını Bakan Turhan'a sordu..

keskinoğlu tavukçuluk Haberi

keskinoğlu tavukçuluk



Keskinoğlu'nun Dubai'deki yeni distribütörü Man Investments oldu. Şirketin yıl sonunda bölgeye yapacağı piliç eti, yumurta ve zeytinyağı ihracatı 20 milyon doları bulacak...


Türkiye'den Ortadoğu'ya yapılan ihracatın yüzde 14'ünü tek başına gerçekleştiren ve bölgedeki ticari faaliyetlerinde 2009 yılından bu yana Dubai'yi üs olarak konumlandıran Keskinoğlu, Dubai pazarına bu güne kadar yaklaşık 10 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirerek Türkiye'nin en büyük temsilcisi oldu. 


Kişi başı 41 kg'lık tüketimle Türkiye'nin 2 katı tüketime sahip olan pazarda Keskinoğlu, Yas Island, Palm Jumeriah ve Dubai International Airport gibi birçok önemli projenin sahibi olan Naboodah Grubu'nun gıdadaki kolu Man Investments ile 5 yıllık distribütörlük anlaşmasına imMan Investments'ın CEO'su Mohamed Al Shehhi ve Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu el sıkıstı za attı....