19 / 04 / 2024

Keten İnşaat alt yapı sistemleri

Keten İnşaat alt yapı sistemleri

Keten İnşaat olarak biz, İstanbul'un kentsel dönüşümüne katkıda bulunmak isteyen bir kuruluşuz. Bizim için öncelikli olan; hali hazırda olan binaları depreme dayanıklı, teknolojiye uyumlu, çevreye duyarlı bir şekilde yeniden inşa etmektir.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı!

Emlakjet Akademi, ‘Yeni Nesil Emlak Danışmanı’ temasıyla düzenlenen Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri’nde yüzlerce emlak danışmanı ile buluştu. İşte uzmanlarından yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı…

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Gayrimenkul yatırımının 13 altın kuralı!

Ev, arsa veya dükkan almak istiyorsunuz..Gayrimenkul yatırımı yapacaksınız. Oturum amaçlı mı? Yatırım amaçlı mı? Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanı Enes Su, gayrimenkul yatırımının 13 altın kuralını açıkladı..

İntema İnşaat 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Enka İnşaat 2017 yılına ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Enka İnşaat altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Tek-Art İnşaat 2017'ye ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Tek-Art İnşaat altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Odunpazarı Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasına tepki!

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün, Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasını istemesine mahalleli tepki gösterdi.

Çukurova İnşaat'ın iflası altında Libya’da yaşanan kaos yer alıyor!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması listesine de giren Çukurova İnşaat’ın iflasına yönelik davaları taşeronları açmıştı. Çukurova İnşaat için alınan iflas kararının gerisinde Libya’da yaşanan kaos yer alıyor.

Keten İnşaat alt yapı sistemleri Haberi

Keten İnşaat alt yapı sistemleri

Keten İnşaat olarak biz, İstanbul'un kentsel dönüşümüne katkıda bulunmak isteyen bir kuruluşuz. Bizim için öncelikli olan; hali hazırda olan binaları depreme dayanıklı, teknolojiye uyumlu, çevreye duyarlı bir şekilde yeniden inşa etmektir. 


37 yıldır inşaat sektöründe hizmet vererek birçok kişinin yepyeni, sağlıklı binalarda ev sahibi olmasına vesile olduğumuz için büyük mutluluk duymaktayız. İstanbul'un en değerli semtlerini, bu dönüşüm sürecinde yeniden yapılandırmak için kendimizi sorumlu hissediyoruz. Hali hazırda Nişantaşı'nda 14 şantiyemiz ve 400'e yakın işçimizle projelerimize devam etmekteyiz. Kentsel Dönüşümde risk altındaki binaların yerine, sağlam yapıların oluşturulması can ve mal varlığımız için büyük önem taşımaktadır. Amacımız, tüm değerlere sadık kalmanın yanında kalitemizi aynı çizgide devam ettirerek çalışmalarımızı sürdürmektir. Kentsel Dönüşümden faydalanması gereken birincil kişiler, o semtte ikamet eden kişilerdir. Onların isteklerine kulak...