29 / 03 / 2024

Keten İnşaat Mehmet Emin Ağa Yalısı

Keten İnşaat Mehmet Emin Ağa Yalısı

Keten İnşaat AŞ, Kanlıca'da bulunan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı yeniden inşa ediyor. Altı ayda tamamlanması planlanan yalının değerinin 20 milyon dolara ulaşması bekleniyor....

Keten İstanbul İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Keten İstanbul İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Veli Can Keten tarafından kuruldu.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Keten Group Mühendislik İnşaat Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keten Group Mühendislik İnşaat Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Keten ve Ümit Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Keten Konutları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keten Konutları İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sertaç Keten tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten İnşaat Mehmet Emin Ağa Yalısı Haberi

Keten İnşaat Mehmet Emin Ağa Yalısı

Nişantaşı bölgesinde yaptığı çalışmalarla “Yeni Nişantaşı’nın Mimarı” olarak tanınan Keten İnşaat AŞ, Kanlıca'da bulunan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı yeniden inşa ediyor. Altı ayda tamamlanması planlanan yalının değerinin 20 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

Başta boğaz hattı olmak üzere, Beyoğlu ve tarihi yarımada bölgelerinde pek çok restorasyon projesini hayata geçiren Keten İnşaat, Kanlıca'da bulunan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı restore etmek için Anıtlar Kurulu'ndan alınması gereken izinlerin ardından ruhsat aşamasını da tamamladı. 

Yalı, ilk haline uygun olarak 750 metrekarelik bir arsa üzerine inşa ediliyor. Daha önce üzerinde iki bina bulunan arsa üzerine inşa edilecek olan yalının iç düzenlemeleri,  modern hayatın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapılıyor. Önünde kayıkhane de bulunan yalının arka kısmındaysa 250 metrekarelik ikinci binası bulunuyor.

Kanlıca Körfezi'nin incisi

Keten İnşaat ve...