26 / 04 / 2024

keten inşaat ulaşım

keten inşaat ulaşım

2014 yılının Keten İnşaat ve sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağını söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten; inşaat sektörünün güçlü ve zayıf, fırsat ve tehditlerini anlatıyor…

Keten İnşaat EBA Uluslararası Şampiyonluğu'nda Türkiye'yi temsil ediyor!

Keten İnşaat AŞ 2012 Avrupa İş Ödülleri "European Business Awards"da (EBA) kazanmış olduğu başarıyı, şimdi de Avrupa’nın en saygın ödülleri arasındaki EBA Uluslararası Şampiyonluğu ile perçinlemeye hazırlanıyor...

Keten İnşaat'a Avrupa'dan üç ödül geldi!

Keten İnşaat, Avrupa İş Ödülleri "European Business Awards"da ( EBA), ticari başarı, inovasyon ve iş etiği kategorilerinde ulusal şampiyon olarak ‘Ruban d’Honneur’ (Onur Kurdelesi) ödülüne lâyık görüldü...

Keten İnşaat Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı 20 milyon dolara restore ediyor!

Keten İnşaat AŞ, Kanlıca'da bulunan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı yeniden inşa ediyor. Altı ayda tamamlanması planlanan yalının değerinin 20 milyon dolara ulaşması bekleniyor....

Kayseri'de 8.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi halesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Çanakkale'de 43.7 milyon TL'ye inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Arslanca Mahallesi'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 31 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

İzmir'de 7.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 9 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Erzincan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Atatürk'ün mirası kurumların inşaatı yarım kaldı!

Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM), Türk Dil Kurumu (TDK), Türk Tarih Kurumu (TTK) ve Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) tek çatı altında toplayacak olan kompleksin inşaatı yarım kaldı.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Meram Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Arsanın bedeline göre muhammen bedel 169 milyon 249 bin TL olarak belirlendi.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Karayel tarafından kuruldu. 

keten inşaat ulaşım Haberi

keten inşaat ulaşım

İnşaat sektörünün dev isimleri Türkiye ekonomisine can vermeye devam ediyor, bu markalardan bir tanesi olan Keten İnşaat da projelerine hız kesmeden devam ediyor. 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini ancak 2015 yılının daha durgun olacağını belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten; “Türkiye konut pazarını mercek altına alan araştırmalar ve uzmanları özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerektiğini ortaya koyuyor. Hatta dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman& Wakefield, gündemi bir süredir meşgul eden Türkiye konut pazarında fiyat balonu iddialarına, hazırladığı araştırma ile şöyle yanıt veriyor: “Türkiye konut sektörü: Fiyat Balonu” araştırmasına göre; fiyat/kira ve fiyat/gelir oranlarına bakıldığında Türkiye’de balon göstergesi olabilecek keskin bir...