26 / 04 / 2024

key listesinde adım yok ne yapmalıyım

key listesinde adım yok ne yapmalıyım

3220 sayılı Kanunun Uygulama Yönetmeliğinde tanımlanan KEY'den faydalanacak kişilerden biri olmanıza rağmen listede adınız yoksa ve "KEY listesinde neden adım yok?" diyorsanız işte yanıtı...

Başakşehir Adım İstanbul'da ön satış avantajı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir’de ön satış avantajları sunuyor. Fiyatlar 406 bin 800 liradan başlıyor.

Kartal Sahil Sitesi'nde dönüşümünün ilk adımı atıldı!

Anadolu Yakası'nın merkezi Kartal'da dönüşüm devam ediyor Sahil Sitesi'nde deprem dönüşümünün ilk adımı atıldı.Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. " dedi.

Adım İstanbul Kayabaşı fiyat!

Adım İstanbul Kayabaşı projesi 615 adet daire ve 120 adet ticari birimden meydana geliyor. Adım İstanbul Kayabaşı projesinde konut teslimleri Ocak 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Adım İstanbul daire fiyatları!

Adım İstanbul daire fiyatları kat ve konumlarına göre değişiyor. Teslim tarihi 2018 yılı Ocak ayı olarak belirlenen proje 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite bulunuyor.

Adım İstanbul Kayaşehir ne zaman teslim?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje 16 bin 463 metrekare alanda hayata geçirilecek. Peki Adım İstanbul Kayaşehir ne zaman teslim?

TİKA'dan Afganistan Mevlana projesinde ilk adım!

TİKA, Afganistan'ın kuzeyindeki Belh ilçesinde bulunan Mevlana Celaleddin'in doğduğu ev, babasının ders verdiği Sultan-ül Ulema Hoca Bahauddin Veled Medresesi'nin restorasyonu için ilk adımı attı.

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir fiyat!

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir fiyat listesine göre 2+1 daireler 498 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Adım İstanbul Kayaşehir projesinde teslimler Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Adım İstanbul Evleri Başakşehir fiyat!

Adım İstanbul Evleri Başakşehir projesinde 615 daire ve 120 ticari birim yer alıyor. Adım İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Adım İstanbul Konutları Kayaşehir fiyat!

Adım İstanbul Konutları Kayaşehir fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Adım İstanbul Kayaşehir projesinde peşin ödemeli alımlarda yüzde 10'a varan indirim fırsatı sunuluyor. Projede 615 daire ve 120 dükkan bulunuyor...

Adım İstanbul Evleri satış fiyatları!

Toplam 615 adet daire ve 120 adet ticari birimin bulunduğu proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Adım İstanbul Evleri satış fiyatları 406 bin 800 TL’ den başlangıç gösteriyor.

Adım İstanbul ön satışlar başlıyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul ön satışlar başlıyor.

Görele, Tirebolu ve Espiye içme suyu projesi için dev adım!

Gelevera Deresi'nden arıtma ile birlikte Görele, Tirebolu ve Espiye’ye verilecek olan temiz ve ucuz içme suyu projesi için dev adım atıldı.

Kayaşehir Adım İstanbul satış ofisi!

8, 30 ve 32 katlı kule ve 11, 16 ve 17 katlı bloklardan oluşan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Kayaşehir Adım İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

key listesinde adım yok ne yapmalıyım Haberi

key listesinde adım yok ne yapmalıyım

KEY listesinde neden adım yok?

3220 sayılı Kanunun Uygulama Yönetmeliğinde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, taleplerine bağlı olmaksızın, KEY ödemelerinden faydalanabiliyor.


KEY'den faydalanacak kişiler... 

- Memur: Kurumlarda çalışan işçi ve sözleşmeli personel dışında kalan, seçimle gelen dahil, bütün personeldir. 


- İşçi: (10) veya (10)'dan fazla işçi çalıştırın işyerlerinde bir hizmet aktine istinaden sürekli olarak çalışan kişilerdir. 


- Emekli: Sosyal güvenlik kanunlarına göre emeklilik, yaşlılık, adi malullük ve vazife malullüğü aylığı alanlardır. 


- Sözleşmeli Personel: Personel kanunları, özel kanunlar, yönetmelikler ve statüler gereği kadrolu veya kadrosuz olarak sözleşmeli statüde çalışanlardır. 


- Çalışanlar: Memurlar, işçiler ve yardımdan yararlanmayı talep eden sözleşmeli personeldir. 


Yukarıda özelliklerden birine sahipsiniz ancak KEY listesinde isminizin olmadığını farz edelim. Bu durumda  "KEY listesinde adım yok ne yapmalıyım?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


KEY Ödemeleri...