18 / 04 / 2024

KEY ödeme yardım süresi

KEY ödeme yardım süresi

KEY yardımından faylanan işçi, memur ve çalışanların en çok merak ettikleri sorular arasında "KEY yardımının ne kadar süre ile yapıldığı" yer alıyor. İşte KEY yardım süresi ile ilgili esaslar..

Kira yardımı uzatıldı mı 2024? Kira yardımı yatmayanlar için adım adım ödeme alma yöntemi!

Pek çok kişi kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtını araştırırken, kira yardımı yatmayanlar ise ödemeleri nasıl alacağını merak ediyor. İşte hem kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtı hem de adım adım kira alma yöntemi...

Bu ödeme bayram üstü ilaç gibi gelecek! Bu şartları taşıyorsanız 1.237 TL yardım alacaksınız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düşük bütçeli hanelere sağlanan sosyal yardım ödemeleri devam ediyor. Bu kapsamda başvuruda bulunan vatandaşlara 1.237 TL yardım parası verilecek. Detaylar haberimizde.

Çocuklu ailelere nakit yardım: Başvurular pazartesi günü başlıyor, 650 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılan destek ödemeleri için başvurular Pazartesi günü başlayacak. Nakit yardım kapsamında, çocuklu ailelere 650 TL'ye varan ödeme yapılacak.

Aile Bakanlığı hızlı davrandı! Bu kişilere 4.336 TL para yardımı yapılacak! Yalnızca bu kişiler alabilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik yeni bir nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Duyanlar duymayanlara söylesin! Başvuran herkes 1250 TL yardım alacak

Aile Destek Paketi ödemeleri son hızı ile sürüyor. Bu ay da yapılan ödemelere ait açıklama yapıldı. 1250 TL yardım için bir aileden sadece bir kişiye ödeme yapılıyor. İşte detaylar.

Ay sonu nasıl gelecek diye düşünenlere PTT'den sevindirici haber geldi! 1.100 TL nakit yardımı yapılacak!

PTT'den ay sonunu getiremeyen gereksinim sahibi ailelere büyük müjde! Başvuranlara 1.100 TL peşin yardımı yapılacak! Geçim zorluğu yaşayan vatandaşlara yönelik olarak PTT üstünden yapılan bir ödeme duyurusu yer almaktadır. İşte detaylar.

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım ödeme miktarları kapsamında son dakika açıklamalar yakından izleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu yıl da sosyal hizmetlere ve yardımlar ile ilgili kapasite ve hizmetleri iyileştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Her ay hesabınıza 4.336 TL yatacak! Hemen başvurun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yapılan yardım ödemelerine bir yenisi daha ilave edildi. Bu ödeme doğrultusunda, başvuruyu e-Devlet üzerinden yapabilir ve kabul edilmesi durumunda aylık 4.336 TL yardım alabilirsiniz. Peki, başvuru şartları ve detayları nelerdir? Sizin için derledik...         

İŞKUR'dan işe yönlendirme yardımı! İş bulana kadar her ay yatırılacak!

Devlet, iş arayan vatandaşlara yardım etmek için yeni bir adım atıyor. Buna göre, iş buluncaya kadar aylık ödeme yapılacak. İş arama yardımı kapsamında vatandaşların hesaplarına düzenli olarak ödeme yapılacak.

2023 e-Devlet 4.336 TL yardım başvurusu başladı! Her ay ödenecek bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen yapılan yardım ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Bu ödeme kapsamında başvuruyu e-Devlet üzerinden yapabilir ve kabul edilmesi durumunda aylık 4.336 TL alabilirsiniz. Peki, başvuru şartları ve detayları nelerdir? Sizin için derledik...          

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Sosyal yardım alan vatandaşlara son dakika haberi! O ödemeler zamlandı!

Sosyal yardım alanlara son dakika açıklamalar yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ödeme miktarları ve tarihleri için açıklamalar geliyor. Ocak ayında pek çok kalemde aylıklar güncellenirken, sosyal yardım ödemelerinde de artış yaşandı.

Böyle yardım görülmedi! Bakanlık, tam 200 bin TL ev onarım desteği veriyor! Geri ödeme yok!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyacı olan vatandaşlara doğalgazdan elektriğe, kira yardımından çocuk parasına çeşitli alanlarda maddi yardımda bulunuyor.  Kötü şartlardaki evini yenilemek isteyen vatandaşlara yapılan destek ise ağızları açık bıraktı. Bakanlık bu taleple gelen ihtiyaç sahibi v

KEY ödeme yardım süresi Haberi

KEY ödeme yardım süresi

KEY yardım süresi!

KEY yardımından faylanan işçi, memur ve çalışanların en çok merak ettikleri sorular arasında "KEY yardımının ne kadar süre ile yapıldığı" yer alıyor. KEY ödemeleri süresi ile ilgili esaslar, 3220 sayılı Kanunun Uygulama Yönetmeliğinde şu şekilde açıklanıyor.


KEY süresi..

Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durdurulur. Ancak, bunlardan yardım yapılma hakkını tekrar kazananlara, 180 aylık sürenin bakiye kısmı kadar yardım yapılmasına devam olunur. 


Yardımdan yararlanır iken ölen kişinin, kalan süreye ait yardım hakkı, yardıma müstehak eşi adına yapılır. Bu durumda bakiye süre için yardıma müstehak eşe yapılacak yardım, eşin çalıştığı kurum, işveren ve sosyal güvenlik kuruluşunca yapılır. 


Yardımdan yararlananlardan kendi adına Bağımsız Konutu bulunanların 36 aylık yardımdan yararlanma süresinden sonra Sosyal Güvenlik Kanunlarına göre emekli olması durumunda, kalan süreye ait yardım ilgili...