25 / 04 / 2024

key yardımı ne demek

key yardımı ne demek

KEY yardımı diğer ifade ile konut edindirme yardımı ile ilgili esaslar, 1986 yılında kabul edilen 3320 sayılı kanun kapsamında yer alıyor. Peki KEY yardımı nedir? KEY yardımı kimlere yapılır?

Nisan 2024 kentsel dönüşüm kira yardımında son dakika! Kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detaylar evi dönüşüme giren vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Nisan 2024 kira yardımı ne zaman yatırılacak? 

AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?

AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik vatandaşlar tarafından araştırmalar giderek artıyor. Buna göre, yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi merak edip sorguluyorlar.

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar şimdi bakın: Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımı yapılıyor. Ayrıca, 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı yapılıyor. Peki kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 2024 kentsel dönüşüm kira desteği kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm açıklamalarından sonra kira yardımı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Okulların açılmasına sayılı günler kala en çok araştırılan konular arasında kırtasiye yardımı geliyor. Binlerce ihtiyaç sahibi aile '' Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden nasıl yapılır?'' sorularını araştırıyor. İşte 2023 kırtasiye yardımı ile ilgili detaylar...

ZAM geldi: 2023 Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı ne kadar oldu? 

Annelere sağlanan destek ödemeleri asgari ücret zammından sonra arttı. Peki, 2023 Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Fatma Dilek Yardım kimdir?

Türkiye'nin önde gelen iş kadınları arasında yer alan Fatma Dilek Yardım kimdir? Fatma Dilek Yardım ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı ne kadar olacak? Hangi maaşa kaç lira zam yapılacak? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına gelecek zamlar merakla araştırılıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına yeni zam gelecek mi? Hangi maaşa kaç lira zam gelir? 

2023 Kömür yardımı nasıl alınır? 2023 kömür yardımı ne kadar?

kömür verilmesi veya maddi destek sağlanmasıdır. Genellikle soğuk ve zorlu hava koşulları nedeniyle ısınma masraflarının arttığı durumlarda, özellikle düşük gelirli veya yardıma muhtaç insanlar için sağlanır. Kömür yardımı başvuruları için vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Peki kömür yardımı nasıl a

Mayıs 2023 evde bakım yardımı ne zaman yatacak? Evde bakım yardımı zamlandı mı? Hesaplara tam bu kadar yatıyor!

Evde bakım parası alan binlerce vatandaş sık sık 'Mayıs 2023 evde bakım yardımı ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki evde bakım yardımı ne kadar Mayıs 2023? 

Kiracıya 3 bin TL, ev sahibine 5 bin TL! Depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

6 Şubat Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Bu illerde yaşayan depremzedeler için devlet tarafından kiracılara 3 bin TL, ev sahiplerine ise 5 bin TL kira yardımı yapılacağı açıklanmıştı. Peki depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

key yardımı ne demek Haberi

key yardımı ne demek

KEY yardımı nedir?

KEY yardımı diğer ifade ile konut edindirme yardımı ile ilgili esaslar, 1986 yılında kabul edilen 3320 sayılı kanun kapsamında yer alıyor.


Kanun gereğince; a) Aylıklarını 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’na göre almakta bulunan Devlet Memurları ile diğer kamu görevlilerine kanunla veya kanunların verdiği yetkiye dayanılarak kurulan kuruluşlarda çalışanlara ve T.C. Emekli Sandığından Emekli adi malüllük ve vazife malüllüğü aylığı almakta olanların kendilerine,


b) (10) ve (10)’dan fazla işçi çalıştıran işyerlerinde çalışan işçilere,


c) 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu ile aynı Kanun’un geçici 20. maddesine tabi ve 991 sayılı kanun ve Sosyal sigortalar Kurumuna devredilen sandıklar mevzuatına göre yaşlılık veya malullük...