27 / 04 / 2024

Kia Picanto fiyatları ne kadar

Kia Picanto fiyatları ne kadar

Kompakt ve Dinamik Hatchback sloganıyla yeni otomobil almak isteyen sürücüleri bekleyen Kia Picanto fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Picanto fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Picanto ne kadar? Kia Picanto fiyat listesi 20 Temmuz 2022...

Kia Picanto'nun Temmuz ayı fiyatları açıklandı! En ucuz Picanto ne kadar? Kia Picanto fiyat listesi 5 Temmuz 2022!

Kompakt ve Dinamik Hatchback sloganıyla alıcılarını bekleyen Kia Picanto fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Kia Picanto fiyatları ne kadar? En ucuz Picanto ne kadar? İşte Kia Picanto fiyat listesi 5 Temmuz 2022...

Kia Picanto'da bu fiyatlar kaçmaz! Kia Picanto fiyatları ne kadar? İşte Kia Picanto fiyat listesi 7 Mayıs 2022!

Kompakt ve Dinamik Hatchback sloganıyla tanıtılan Kia Picanto fiyatları ne kadar? İşte Kia Picanto fiyat listesi 7 Mayıs 2022...

Kia, Mart 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte kampanyalı Sportage, Stonic, Picanto, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyatlarını peş peşe  açıkladı. İşte kampanyalı Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları...

Egea'dan bile ucuz Kia Stonic'te 100 bin TL'ye 0 faiz kampanyası!

Otomotiv devi Kia'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Stonic'te 100 bin TL'ye 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Stonic fiyatları ne kadar? İşte Egea'nın bazı modellerinden bile ucuz olan Stonic fiyat listesi...

Kia, Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları ne kadar?

Kia Ceed HB'de fiyatlar düştü!

Volkswagen Golf ile aynı segmentte yer alan Kia Ceed HB, ciddi rakipleri olmasına rağmen iddialı fiyat seçenekleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia’nın en çok tercih edilen modellerinden Rio’nun güncel fiyat listesi yayımlandı. Rio’nun fiyat listesine bakıldığında Kia’nın eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia Picanto’nun kasım ayı fiyat listesi belli oldu! Picanto’ya son 3 ayda zam gelmedi!

Eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayının da ilk günlerinde fiyat listelerini bir bir güncellemeye başlayan Kia, ilk olarak Picanto’nun fiyat listesini paylaştı. Sevilen modeli Picanto’nun güncel fiyatını resmi internet sitesinde paylaşan Kia, bu modele bu ay zam yapmadı.

Kia, Niro Hibrit ve Ev modellerine yapacağı zammı erteledi! İşte güncel fiyatlar...

Kia, tüm modellerinin fiyat listesini güncellemeye devam ederken, son olarak Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin fiyat listelerini de paylaştı. Bu modellere ekim ayında zam yapmayan Kia, yapılacak zammı ertelediğini duyurdu.

Kia’dan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim! İşte güncel fiyatlar...

Kia, Ceed’in farklı versiyonları olan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim yaptı. Gelen indirim Kia müşterilerini sevindirirken, indirimlerin ne zamana kadar geçerli olacağı merak konusu oldu.

Kia’dan Stonic modeline 20 bin TL indirim! İşte Kia Stonic fiyatları...

Kia, ekim ayı kapsamında Stonic modelinin Business, Elegance donanımlı modellerinde 20 bin indirim yaptığını açıkladı. Alınan karar araç almak isteyenleri sevindirirken, Kia’nın bu modele ilerleyen günlerde yeni bir zam veya indirim yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Yılın müjdesi Kia’dan geldi! Picanto’ya son iki ayda hiç zam yapılmadı!

Uygun fiyatlarıyla Türkiye pazarında hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Kia, ekim ayı fiyat listesini yayımladı. Paylaşılan fiyat listelerine bakıldığında Kia’nın en çok tercih edilen Picanto modeline zam yapılmadığı görüldü.

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

Güney Kore'nin otomotiv devi Kia'nın sevilen SUV modeli Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışa çıktı. İşte KIA Sportage Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları...

Kia’dan Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelmedi! Ağustos fiyatlarıyla yola devam!

Kia’nın Niro modellerine bu ay zam gelip gelmeyeceği merak edilirken Kia’dan yapılan açıklamada zam gelmeyeceği öğrenildi. Kia, bu modeller için ağustos ayı fiyatıyla satışlara devam edeceğini duyurdu.

Kia’dan Ceed hayranlarına müjde! Ceed modellerine bu ay zam yok!

Kia, merakla beklenen eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine zam yapılmadığı ve Ağustos 2023 fiyat listesiyle satışa devam edileceği öğrenildi.

Kia Picanto fiyatları ne kadar Haberi

Kia Picanto fiyatları ne kadar

Kompakt ve Dinamik Hatchback sloganıyla lanse edilen Kia Picanto'nun Temmuz ayı güncel fiyat listesi yeni bir otomobil almak isteyenlerin merak ettiği sorular arasında bulunuyor.

Kia'nın en çok sevilen ve en çok satılan modelleri arasında yer alan Picanto, A sınıfı bir Hatchback modeli olarak tasarlandı. 

Peki Picanto fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Picanto ne kadar? Kia Picanto fiyat listesi 20 Temmuz 2022...

Temmuz 2022 fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Kia Picanto, boyutu nedeniyle de şehir merkezlerindeki rahat kullanımıyla da sürücülerin ilk tercihleri arasında bulunuyor. 

Çift renk tavan, elektrikli ve katlanabilir yan aynalar, ısıtmalı direksiyon sistemiyle dikkat çeken Kia Picanto'nun Temmuz 2022 güncel fiyat listesi de merak ediliyor ve araştırıyor. 

Peki Picanto fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Picanto ne...