24 / 04 / 2024

kıbrısçık toki fiyatları

kıbrısçık toki fiyatları

TOKİ Bolu Kıbrısçık'ta 5 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. Daire fiyatları 63 bin 786 TL'den başlangıç gösteren projede konutların büyüklükleri 83,33 metrekare olarak tasarlandı.

Kıbrıs'ta konut fiyatları ikiye katlandı! Vatandaş konuta ulaşmakta zorluk yaşıyor!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, konut fiyatlarının ikiye katlandığını belirterek vatandaşların konuta ulaş makta zorluk yaşadığını açıkladı.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Kuzey Kıbrıs'ta konut fiyatları yüzde 40 arttı!

Konut fiyatlarının 1 yılda yüzde 40 artış gösterdiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) emlak piyasası, yatırımcılar için de pek çok fırsat sunuyor. İşte detaylar...

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Gayrimenkulde yeni gözde Kıbrıs oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), hem Türklerin hem de yabancı turistlerin favori tatil yerlerinden. Kıbrıs, pandemiyle beraber ise gayrimenkulde yeni gözde oldu. Peki Kıbrıs'ta ev fiyatları ne kadar? En çok talep hangi tip konutlara geliyor? İşte ayrıntılar...

Kıbrıs'ta konut fiyatları yüzde 35 artacak!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Avertiss Emlak Şirketi Direktörü ve İşadamları Derneği Başkanı Dengiz Kürşat, maliyetlerin yükselmesiyle Eylül ayından sonra konut fiyatlarının yüzde 35 artacağını söyledi.

Kıbrıs ve Kore gazilerinin TOKİ hakları TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, TOKİ konutları için gazilere verilen haklardan Kıbrıs ve Kore gazilerinin de yararlandırılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kıbrıs Town Houses'ta daire fiyatları 79 bin sterline!

Kıbrıs Developments tarafından hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesinin lansmanı gerçekleşti. 4 çeşit konut tipine sahip projede daire fiyatları 79 bin sterlinden başlıyor.

Ankara Yapracık TOKİ fiyatları!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan proje 5 adet daire satışa çıkarıldı. İşte Ankara Yapracık TOKİ fiyatları...

Bilecik Bozüyük TOKİ fiyatları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bilecik Bozüyük 724 Adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 59 adet Alt Gelir Grubu konut açık satışa çıkıyor. İşte, Bilecik Bozüyük TOKİ fiyatları..

Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı yapan kazanacak!

Türk ve Rum kesimleri birleşirse Kıbrıs'ta gayrimenkul fiyatları artacak. KKTC'de güneye göre yarı yarıya ucuz olan arsa, arazi ve konut fiyatları, birleşmeyle birlikte İkİ katina çıkacak...

Alanyalılar'ın Kıbrıs'tan ev alımı arttı!

Merkezi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne'de bulunan Cyprus Estate, KKTC vatandaşlarına Alanya'dan, Alanyalılara ise KKTC'den ev satışlarının hızlandığını bildirdi. KKTC'den ev alanların ilk tercihinin de Girne olduğu belirtildi.

kıbrısçık toki fiyatları Haberi

kıbrısçık toki fiyatları

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca, Bolu Kıbrısçık Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet teslime hazır alt gelir konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


TOKİ Bolu Kıbrısçık projesinin satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Bolu Kıbrısçık Şubesi aracılığıyla yürütülecek. 3+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 63 bin 786 TL ile 77 bin 353 TL arasında değişiyor. İlgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek olan TOKİ Bolu Kıbrısçık projesinde başvurular 5 Mart 2015 ile 31 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak.


Bolu...