26 / 04 / 2024

Kidstown Riva fiyat listesi

Kidstown Riva fiyat listesi

Konut fiyatlarının 249 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kidstown Riva vaziyet planı görsellerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kidstown Riva projesinde konut tipleri 2+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı...

Kidstown Riva 2.Etap'ta 249 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Çocuk kasabası konseptli Kidstown projesinin ikinci etabı da aynı konsept de olacak. Projede fiyatlar lansmana özel 249 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 44 konut bulunuyor.

Kidstown Riva'da 265 bin liraya! 24 ay 0 faiz!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa edilen ve Eyfel Yapı tarafından konumlandırılan Kidstown Riva'da fiyatlar 265 bin liradan başlıyor. Projede 24 ay 0 faiz fırsatı bulunuyor...

Eyfel Yapı Kidstown Riva daire fiyatları!

2013 yılının Aralık ayında teslimleri gerçekleşecek olan Kidstown Riva projesinde banka kredisi kullanarak projeden konut sahibi olunabiliyor. Eyfel Yapı Kidstown Riva daire fiyatları bilgisinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat!

Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020...

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi!

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Riva Düşler Vadisi fiyat!

Riva Düşler Vadisi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı!

Beykoz Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa çıktı. Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde Beykoz'da hayata geçirilen proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı haberimizde yer alıyor.

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Düşler Vadisi Riva projesi Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki "Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılan projede fiyatlar ne kadar? İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi...

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi!

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede +1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 konut tipleri bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva fiyat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklğı (GYO) güvencesiyle Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Düşler Vadisi Riva'da satışlar başladı..

Galatasaray'ın Riva arazisinde değerleme bilmecesi!

Galatasaray’ın Riva arazisinin 124 milyon dolar olarak değerlenmesi şaşkınlık yarattı. Sekiz yıl önce yapılan değerlemeden sadece yüzde 5 fazla olan bu rakam için uzmanlar, “Bölgede aynı dönemde fiyat artışı yüzde 500” dedi

Riva ve Florya projeleri Galatasaray hisselerinin değerini artırdı!

Analistler, Galatasaray futbol takımının aldığı başarılı sonuçların hisse fiyatını desteklediğini, ancak yükselişin ivme kazanmasında Riva ve Florya'daki arazilere ilişkin gelir getirici projeler ile ilgili beklentilerin artmasının etkili olduğunu ifade etti.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Kidstown Riva fiyat listesi Haberi

Kidstown Riva fiyat listesi

Kidstown Riva vaziyet planı görsellerini paylaşmadan önce projeden detayblı olarak bahsedelim. 



Kidstown Riva projesi Eyfel Yapı tarafından İstanbul  Anadolu Yakası Riva Beykoz'da inşa ediliyor. 



Kidstown Riva 2. etapta toplam 44 adet konut yer alıyor. 


Eyfel Yapı Kidstown Riva'da konut tipleri 2 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Kidstown Riva fiyat listesi!


Kidstown Riva fiyat listesi kapsamında konutlar 249 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 



Kidstown Riva ödeme planı!


Kidstown Riva ödeme planı kapsamında 24 ay sıfır faiz uygulanıyor. 



Kidstown Riva projesinin sosyal donatıları arasında ağaç evler, kale, yüzme havuzu, Indian Runch, Play Ground çocuk alanları mevcut. 




Kidstown Riva adres bilgileri:


Anadolu Caddesi, No:26 Kidstown Riva Evleri Riva-Beykoz /  İstanbul 



Kidstown Riva vaziyet planı!



Kidstown Riva vaziyet planı!



Kidstown Riva vaziyet planı!




Kidstown Riva iletişim:

0212 294...