23 / 04 / 2024

Kidstown Riva 2.Etap'ta 249 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Kidstown Riva 2.Etap'ta 249 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Kidstown Riva 2. Etap

Çocuk kasabası konseptli Kidstown projesinin ikinci etabı da aynı konsept de olacak. Projede fiyatlar lansmana özel 249 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 44 konut bulunuyor.



Eyfel Yapı'nın imzasını taşıyan Kidstown projesi Riva'da hayata geçirildi. Çocuk kasabası konseptine göre yapılan projeni, ikinci etabı da aynı konsept olacak. Toplamda 44 konutun yer alacağı  Kidstown Riva 2. Etap  2+1 ve 4+1 bahçe dairelerinden oluşuyor. 


Eyfel Yapı, Kisdtown Riva projesini gerçekleştirmek için projenin arkasında kalan 11 bin metrekarelik araziyi satın aldı. Toplamda 44 konutun yer alacağı projede 2.etap inşa edilecek.  Kidstown Riva 2.etap kısa bir süre için Lansmana özel fiyatlar sayesinde 249 bin TL'den başlıyor. Üstelik lansman dönemine özel olarak 24 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı da sunuluyor. 


Mayıs ayında teslim edilmesi beklenen Kidstown Riva projesi, 40 bin 500 metrekare alana yayıldı. Projenin 1.etabı 136 daireden meydana geliyor. 


Çocuklar için yapılan projede, çocukların eğlenmesi için kaydıraklı yüzme havuzları, ağaç evler, asma köprüler, hobi bahçeleri, amfi tiyatro, prenses ve şövalye kalesi, zıplama ağları, kumlu oyun bahçeleri, minyatür çocuk köyü, mini golf,korsan gemileri, kızıldereli çadırları gibi birçok aktivite alanı sağlanırken yetişkinler için ise açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, mini market, havuz başı kafeterya da yer alıyor. 


Telefon: 0212 294 04 65

Web Adresi: www.kidstownriva.com

Başak KANIK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön