20 / 04 / 2024

kil ocağı projesi

kil ocağı projesi

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

TCDD'nin Menemen'de yapacağı taş ocağı projesi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'in Menemen ilçesinde TCDD tarafından yapılması planlanan taş ocağı ve diğer bazı tesisleri TBMM gündemine taşıdı..

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Çankırı Bentonit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Çankırı İli, Kurşunlu İlçesi'nde yapılması planlanan Bentonit Ocağı Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 30 Mart saat 112de gerçekleşecek.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Çanakkale Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ÇED raporu alınacak!

Çanakkale Çan'da yapılması planlanan Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ''ÇED gerekli değildir'' kararından dönüldü. Proje için rapor alınacak.

Muş Mut'taki taş ocağı projesi mahkemeye taşınacak!

Muş Mut İlçe Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Sarıtaş TOKİ Konutları mevkiinde kurulmak istenen taşocağını mahkemeye taşıyacaklarını belirtti.

Bursa Nilüfer Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Samsun Kavak'a kil ocağı inşa edilecek!

Samsun'un Kavak ilçesi'ne Üst Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilen ve hakkında birçok dava açılan çimento fabrikasına ek olarak kil ocağı inşa edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ÇED raporu sunuldu. İşte o haber...

Yozgat Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta!

Coşkun Toprak San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Yozgat İli, Merkez İlçesi, Fakıbeyli Köyü'nde Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta.

Isparta Eğirdir Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı 4 Ağustos'ta!

Sedef Kerestecilik Şirketi Isparta İli, Eğirdir İlçesi'nde Maden Ocağı Projesi yapılması ve işletilmesi planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Sinop Ayancık'ta maden ocağı projesi protesto edildi!

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çaylıoğlu Köyü’nde Mitto isimli firmanın kurduğu kalker ocağı tesisine tepki gösteren köylüler, taşocağına karşı direniş çadırı kurdu.

Kırşehir Kalsit Ocağı Projesi'nde ÇED süreci başladı!

Kırşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden edinilen bilgilene göre, Kırşehir Merkez Çayağzı Köyü Mevkii'nde yapılması planlanan Kalsit Ocağı Projesi ile ilgili ÇED süreci başlıyor.

kil ocağı projesi Haberi

kil ocağı projesi

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İzmir İli sınırları içerisinde '' İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı Projesi'' planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri:Altıneller Düğün Salonu Buca/İzmir 

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı  Tarihi: 25/12/2014

Proje Sahibi:Batıçim Batı Anadolu Çimento San....