20 / 04 / 2024

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.



Sağlık alanında çağ atlayan, beş yıldız konforunda hastanelerle göz kamaştıran Türkiye'nin en büyük dördüncü ili Bursa'nın en eski dört mahallesinde sağlık ocağının olmaması sıkıntıları da beraberinde getiriyor.


Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alan Kiremitçi, Kırcaali,Tayakadın ve Doğanbey mahalle sakinleri yetkililerden sağlık ocağı istiyor. MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, yaptığı çağrıda şunları söyledi: "Şehrimizin göbeğinde bulunan bu dört mahallemizde sağlık ocağı sıkıntısı yaşanmakta. 


Sağlık alanında önemli gelişmeler yaşanırken, Bursa'mızın en eski dört mahallesinde sağlık ocağının olmaması büyük eksiklik. Bölge halkının bu acil ihtiyaç ve isteği yetkili kurumlarca dikkate alınmalı ve ivedi bir şekilde talepleri yerine getirilmeli. 2 bin 747 dairenin bulunduğu yaklaşık 15 bin vatandaşımızın yaşadığı Kentsel dönüşüm projesinde sağlık ocağı planlanmaması üzücü, bu hatadan acilen dönülmeli"diye konuştu.



Bursa Hayat


Geri Dön