18 / 04 / 2024

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı!

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan 33’üncü sağlık ocağı olan Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı.



Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından Barıştepe Mahallesi’ne yapılan sağlık ocağının açılışı yapıldı. Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Ankara  Yenimahallelilerin yoğun katılım gösterdiği açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ve muhtarlar katılım gösterdi. Yapılan açılışta konuşan Başkan Yaşar, “Bugün burada 33’üncüsünü tamamladığımız sağlık ocağımızın açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. Bu tesis bölge halkına hayırlı olsun. Her vatandaşımızın sağlık hizmetini hijyenik koşullarda alması için bu tesisleri yaptık” dedi.

“Yenimahalle’nin her köşesini ezbere biliyorum”

Yenimahalle’nin her sokağını ezbere bildiğini belirten Yaşar, “Ben 1963 yılında Yenimahalle’ye abim ile birlikte geldim. 1965 yılında İvedik Caddesi’nde ticarete başladım. O günden bu yana Yenimahalle’de hayatımı sürdürüyorum. Yenimahalle benimle büyüdü. Yenimahalle’nin her noktasında, her köşesinde ne var ezbere biliyorum” dedi. Yaşar, “Ben bu makamda siyaset için oturmuyorum. Ben Yenimahalle’yi sevdiğim için bu makamda oturuyorum. Yenimahalle’ye hizmet etmek için bu makamda oturuyorum” diye konuştu.

“İbadetlerin en büyüğü ekmek vermektir”

“Bugün bazı çevreler fazla işçi çalıştırdığımız için eleştiri yapıyorlar” diye konuşan Yaşar, “Biz fazla işçi çalıştırmıyoruz. Belediye olarak tüm işlerimizi kendi personelimizle yapıyoruz. Asfaltımızı kendimiz atıyoruz, taşımızı kendimiz üretiyoruz, parkımızı kendimiz yapıyoruz” şeklinde konuştu. Yaşar, “Günümüzün en büyük problemi işsizlik olarak ön plana çıkıyor. Benim inancıma göre bir insana ekmek vermek en büyük ibadettir. Bu devlet için de özel sektör için de aynı olmalıdır.  Bugün 650 öğretmen belediyemiz bünyesinde eğitim veriyor. Elimden gelse 5 bin işçi çalıştırırım” dedi.

“Çocuklarınızın geleceği için gece gündüz çalışıyorum”

Fethi Yaşar sözlerini şu şekilde tamamladı: “Ben Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan bir anlayıştan geliyorum. Çocuklarınızın geleceği için gece gündüz çalışıyorum. Sizlerin karşısına verdiği sözleri tutan bir kişi olarak çıkmanın rahatlığı içindeyim. Eğer ben doğru adamsam, bana sahip çıkın, ben de sizin çocuklarınızın geleceği için gece gündüz çalışmaya devam edeyim”  şeklinde konuştu. Barıştepe Mahallesi Muhtarı Kaya Şahin ise Fethi Yaşar’a yaptığı yatırımlar için teşekkür ederek, “Başkanımıza teşekkür ederim. Bugüne kadar ne istediysek yerine getirdi. Bir gün yok demedi. Böyle başkana ne söylenir ki, Allah ondan razı olsun” dedi.


Geri Dön