20 / 04 / 2024

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.



Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy halkına verdiği sözü yerine getirdi ve Büyükbakkalköy’de Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ek hizmet binasını hizmete açtı. Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan açılış törenine Kılıç’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Büyükbakkalköy Muhtarı Yılmaz Sağlam ve vatandaşlar katılım gösterdi Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kılıç, “Siz istediniz, biz yaptık. Sözümüzde durduk. Ben aslında buraya kreş yapacaktım ama siz bize sağlık ocağına acil ihtiyacımız var dediniz; ilaç yazdıramıyoruz, elimiz kesiliyor gidemiyoruz dediniz, ben de yapacağım dedim ve yaptım. Şimdi bir de kreş istiyorsunuz. Onun da sözünü size veriyorum. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIM” 

Sağlık ocağından sonra mahallede bir eczaneye de ihtiyaç olacağını belirterek konuşmasına devam eden Kılıç, şu açıklamayı yaptı: “Biz buradayız, bir ihtiyacınız olduğunda birlikte çözüm üreteceğiz. Burada sağlık ocağından sonra eczane ihtiyacı da doğdu. Belki eczane olmasa bile en elzem olan ilaçlara ulaşabilmeniz için bir çalışma yapacağız. İsmet Kuralkan Ortaokulu’nun orada bir spor sahası yaptık. İnşallah ikinci dönemde açacağız. Buranın değişmesi için elimizden geleni sarf edeceğiz. Ben bir kardeşiniz, evladınız olarak her zaman yanınızda olacağım. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Bizde ayrı, gayrı olmaz; kadın erkek eşittir. Allah’ın izniyle Maltepe’de kadınlar bir basamak daha yukarıdadır. İnşallah sizlerle beraber önümüzdeki dönemde de ilçemize, mahallemize birlikte hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”

 


Geri Dön