19 / 04 / 2024

Kilcioğlu Yapı nerede

Kilcioğlu Yapı nerede

Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülen, Erdoğan Gül, Bayram Gül, Tayfun Gül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çalış tarafından kuruldu. 

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sami Küçükbekir tarafından kuruldu. 

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özköroğlu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Gür Toprak ve Veysel Gür ortaklığında kuruldu. 

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nil Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Köse tarafından kuruldu. 

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Osman Gazi Ekşioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Salim Biltekin tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tatoğlu tarafından kuruldu.

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Eyüp’te 80 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Şenoğlu tarafından kuruldu.

Kilcioğlu Yapı nerede Haberi

Kilcioğlu Yapı nerede

Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülen, Erdoğan Gül, Bayram Gül, Tayfun Gül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...