29 / 03 / 2024

kiler gyo Referans Beylikdüzü fiyatları

kiler gyo Referans Beylikdüzü fiyatları

Referans Beylikdüzü fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Referans Beylikdüzü fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

Kiler GYO Referans Pendik'in değeri 2.5 milyarı aştı!

Kiler GYO, İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Referans Pendik projesinin 2023 değerini resmen açıkladı. Peki Referans Pendik projesinin 2023 değerine kadar oldu?

Kiler GYO Referans Pendik ön talep topluyor! 700 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Referans Pendik projesi ön talep topluyor. İller Bankası arazisi üzerinde hayata geçirilen projede 700 konut yer alıyor.

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Göktürk projesinin ruhsatı alındı ve projede satışlar başladı. Referans Göktürk projesinde 182 konut ile 1 ticari ünite yer alıyor. İşte detaylar...

Kiler GYO Referans Pendik projesini büyütüyor! Projeye 187 konut daha eklenecek!

Kiler GYO tarafından Pendik'te inşa edilmesi planlanan 513 konutluk Kiler GYO Referans Pendik projesine 187 konut daha eklendi. İşte ayrıntılar...

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Beşiktaş 2025 Ağustos ayında teslim edilecek. 

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değeri açıklandı! Kiler GYO duyurdu!

Kiler GYO, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

kiler gyo Referans Beylikdüzü fiyatları Haberi

kiler gyo Referans Beylikdüzü fiyatları

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avrupa Yakası'nda hayata geçireceği yeni projesi Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi  376 milyon 662 bin 474 TL'ye mal olacak.

Referans Beylikdüzü fiyat!
Referans Beylikdüzü fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. RReferans Beylikdüzü fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunuldu ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 

İstanbul Referans Beylikdüzü projesinde 709 adet konut ve 19 adet ticari üniteye yer verilecek. 31 bin 319 metrekare arsa alanına sahip Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesinin inşaat alanı 151 bin 880 metrekare olarak belirlendi.

Referans Beylikdüzü fiyat!
Referans Beylikdüzü fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. RReferans Beylikdüzü fiyat bilgisi hakkında...