26 / 04 / 2024

Kiler Holding basın toplantısı

Kiler Holding basın toplantısı

Kiler Holding yeni projesi Referans Bakırköy için bir basın toplantısı düzenledi. Projenin basın toplantısını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Mahall Bomonti İzmir basın gezisi 19 Ekim'de!

Türkerler Holding, sadece 2016 yılında İzmir’e 3 milyar 750 milyon lira yatırım yaptı. Mahall Bomonti İzmir bu yatırımlar içinde çok özel bir öneme sahip. Mahall Bomonti İzmir için basın gezisi düzenleniyor.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Babacan Premium basın toplantısı yarın!

Türkiye’nin inşaat sektöründe önde gelen markalarından Babacan Holding, son projesi Babacan Premium’un reklam yüzleri Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma ile basın toplantısı düzenliyor.

Referans Bahçeşehir basın toplantısı ertelendi!

Kiler GYO’nun merakla beklenen projesi Referans Bahçeşehir projesinin basın toplantısı ertelendi.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Babacan Premium basın toplantısı 9 Mart'a ertelendi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Holding CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısının tarihi 09 Mart 2016 Çarşamba olarak değiştirildi.

Kiler Holding basın toplantısı Haberi

Kiler Holding basın toplantısı
 Kiler Holding, Referans Bakırköy projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!


Nahit Kiler, Referans Bakırköy projesini anlatıyor! Tıklayın ve...