18 / 04 / 2024

kılıçlar inşaat konut projeleri

kılıçlar inşaat konut projeleri

Kılıçlar Dış Ticaret Metal Maden Enerji Sanayi Anonim Şirketi, İzmir Bornova'da 3 yeni konut projesi inşa edecek. İzmir'e toplamda 1.215 konut kazandıracak firma daireleri 2020'de teslim edecek..

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2023! İnşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İnşaat maliyetleri ne kadar 2023?

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan  inşaat metrekare maliyet bedelleri, 2023 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyetleri nasıl hesaplanıyor? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2023... 

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

kılıçlar inşaat konut projeleri Haberi

kılıçlar inşaat konut projeleri

Kılıçlar Dış Ticaret Metal Maden Enerji Sanayi Anonim Şirketi, İzmir Bornova'da 3 yeni konut projesine hazırlanıyor. 1.215 konuttan meydana gelecek projeler Bornova Altındağ Mahallesi, Bağburnu mevkiinde konumlandırılıyor. 2020 yılı içerisinde tamamlanması planlanan projeler toplamda 256 milyon 829 bin 633,25 TL'ye mal olacak.


1- 202 KONUT 6 DÜKKAN


202 konutlu olarak planlanan Bornova Projesi'nde konutların yanı sıra 6 dükkana da yer veriliyor. 35 milyon 658 bin 23,5 TL yatırım bedeline sahip proje, 2 bin 789 metrekarelik arazi üzerinde yayılıyor.


25 katlı tek blok halinde dizayn edilen Kılıçlar İnşaat Bornova Projesi'nin toplam inşaat alanı 24 bin 321,42 metrekare olarak belirlendi. Bina taban alanı ise 1.906,20 metrekare olarak tespit edildi.


Projede 92 adet 1+1 daire, 105 adet 2+1 daireve 5 adet  3+1 daire tipine yer...