24 / 04 / 2024

Kılıçoğlu Group yeni projeler

Kılıçoğlu Group yeni projeler

Kılıçoğlu Group, Bostancı'da kentsel dönüşüm kapsamında konut projesi, Levent'te iş merkezi, Sarıyer'de rezidans gibi yeni projeleri ile büyümesine devam ediyor. Kılıçoğlu Group 2015'e yeni projelerle giriyor.

Kılıçoğlu Group Pendik projesinde 350 konut yer alacak!

Konut alıcısını dayalı döşeli ev konseptiyle tanıştıran Kılıçoğlu, Merter ve Pendik projelerinde de tüketiciye mobilya ve eşya derdi yaşatmayacak. Pendik'teki yeni projede 350 konut yer alacak

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'dek kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Gönlümüzde yatan merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasında karşılıklı güçlü bir diyaloğun olmasıdır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisi payının düşük bir miktarı muhtarlara verilebilir!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Emlak vergisi payının düşük bir miktarı muhtarlara verilebilir" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan incelemeyle ilgili, "İmamoğlu, nerenin Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul'un. Kanal İstanbul'un, İstanbul için bir felaket olduğunu biliyor mu, biliyor" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son zamanlarda yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Depreme değinerek, süratli bir şekilde kentsel dönüşüm yapacaklarını dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsanların hayatını kurtaracağız, istihdam sorununu çözeceğiz büyük ölçüde." şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem vergisi sorusu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin sonuçlarıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Kılıçoğlu Group yeni projeler Haberi

Kılıçoğlu Group yeni projeler

Kılıçoğlu Group, Bostancı'da kentsel dönüşüm kapsamında konut projesi, Levent'te iş merkezi, Sarıyer'de rezidans gibi yeni projeleri ile büyümesine devam ediyor.  2014 yılı içerisinde toplam 220 milyon TL'lik üç yeni yatırım yapan Kılıçoğlu Group, 2015'te Kozyatağı'nda rezidans, Bostancı'da konut, Levent'te plaza, Merter'de ofis-rezidans projelerine başlayacak. 



Yeni projelerle tam gaz ilerliyor

 İnşaat sektöründe kalıcı projeler üretmek üzere çalışmalar yapan Kılıçoğlu Group, 2015 yılında Levent, Merter, Kozyatağı ve Bostancı'da yeni projeler planlıyor. Türkiye'ye güvendiklerini geliştirdikleri konut, ofis gibi projelere her geçen gün yenilerini eklediklerini belirten Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, şunları söylüyor: "Ekonominin zora girdiği dönemler olabiliyor ancak biz bu dönemlerde projelerimize ara vermeden devam ediyoruz. Çünkü bu dönemler geçici dönemler ve biz yüzde 90 öz kaynaklarımızla çalışıyoruz. Bu doğrultuda da 2009-2014...